Bugatti Veyron: Eχουν μείνει στα «ράφια» άλλα οκτώ κομμάτια
Μπορεί η Bugatti Veyron να ξεκίνησε την εμπορική του καριέρα το 2005 –με το εργοστάσιο να αναφέρει εκείνη την περίοδο ότι θα κατασκεύαζε συνολικά 450 κομμάτια– όμως, όπως, φαίνεται το supercar μοντέλο δεν κατάφερε ακόμη να ξεπουλήσει.
Μπορεί η Bugatti Veyron να ξεκίνησε την εμπορική του καριέρα το 2005 –με το εργοστάσιο να αναφέρει εκείνη την περίοδο ότι θα κατασκεύαζε συνολικά 450 κομμάτια– όμως, όπως, φαίνεται το supercar μοντέλο δεν κατάφερε ακόμη να ξεπουλήσει.
Πρόσφατα, η διοίκηση της εταιρείας ανέφερε ότι έχουν μείνει ακόμη οκτώ κομμάτια στις βιτρίνες των αντιπροσωπειών της Bugatti, η οποία έχει βάλει τα δυνατά της για να τα πουλήσει μέχρι να βγει ο αντικαταστάτης της, το νέο Chiron.
Να θυμίσουμε, ότι το σπορ μοντέλο κοστίζει κάτι παραπάνω από 1 εκατομμύριο ευρώ με τις ειδικές εκδόσεις –π.χ. όπως η Super Sport– να αγγίζει τα 1.9 εκατ. ευρώ.
Η νέα Bugatti Chiron αναμένεται να αντικαταστήσει την επιτυχημένη εμπορικά Veyron το πρώτο εξάμηνο του 2015. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το νέο μοντέλο θα διαθέτει έναν W16 κινητήρα, ο οποίος θα αποδίδει 1.500 ίππους.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Λιανικό εμπόριο δύο ταχυτήτων [γράφημα]
- Μητσοτάκης: Υπεραμύνθηκε της εξωτερικής πολιτικής – Βλέπει Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας με Ερντογάν στις αρχές του 2026
- Μείωση των παραδόσεων Airbus τον Νοέμβριο μετά από τεχνικό πρόβλημα
- Γιατί το ότι έχω δουλέψει σε πανηγύρι θεωρείται κάτι κακό; Η Κόνι Μεταξά απαντά στον Τάσο Ξιαρχό
- LIVE: Μπενφίκα – Σπόρτινγκ Λισαβόνας
- Άνω Λιόσια: 16χρονος εγκατέλειψε τη 2χρονη ανιψιά του στο ΙΧ που οδηγούσε – Δεν σταμάτησε σε σήμα της ΕΛ.ΑΣ.


