Ο Μπαράκ Ομπάμα ψηφίζει την αγαπημένη του ταινία της χρονιάς
Ο Μπαράκ Ομπάμα είναι σινεφίλ. Το έχει αποδείξει κατά καιρούς με τις δηλώσεις του και το απέδειξε άλλη μία φορά με την επιλογή του Boyhood ως αγαπημένης του ταινίας για το 2014. Το Boyhood (Μεγαλώνοντας) είναι η ιστορία ενηλικίωσης ενός αγοριού, την οποία ο σκηνοθέτης Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ έκανε 12 χρόνια να σκηνοθετήσει.
Ο Μπαράκ Ομπάμα είναι σινεφίλ. Το έχει αποδείξει κατά καιρούς με τις δηλώσεις του και το απέδειξε άλλη μία φορά με την επιλογή του Boyhood ως αγαπημένης του ταινίας για το 2014.
Το Boyhood (Μεγαλώνοντας) είναι η ιστορία ενηλικίωσης ενός αγοριού, την οποία ο σκηνοθέτης Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ έκανε 12 χρόνια να σκηνοθετήσει.
Η ταινία βρίσκεται στις λίστες πολλών κριτικών με τις καλύτερες ταινίες της χρονιάς, ενώ έχει ήδη αποσπάσει αρκετά βραβεία από ενώσεις κριτικών. Ο Ομπάμα φαίνεται να… δίνει το «χρίσμα» για τα Όσκαρ, αλλά μένει να δούμε εάν η στήριξη αυτή θα βοηθήσει ή θα εμποδίσει την οσκαρική πορεία της ταινίας.
«Το Boyhood είναι σπουδαία ταινία» δήλωσε ο αμερικανός πρόεδρος στο περιοδικό People, αποσπάσματα της οποίας δημοσιεύτηκαν στο Politico Playbook. «Αυτή νομίζω ότι είναι η αγαπημένη μου ταινία για αυτή τη χρονιά» δήλωσε.
Η Πρώτη Κυρία έχει μείνει λίγο πίσω στις κινηματογραφικές της γνώσεις. Η Μισέλ Ομπάμα δήλωσε ότι είδε το Κορίτσι που Εξαφανίστηκε του Ντέιβιντ Φίντσερ, αλλά δεν εντυπωσιάστηκε ιδιαίτερα. «Το βιβλίο είναι πολύ καλύτερο από την ταινία» είπε.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Θεσσαλονίκη: Άνδρας χτύπησε τη σύζυγό του μπροστά στα ανήλικα ανίψια του
- Φυλακές Τρικάλων: Συνέλαβαν με ναρκωτικά εξωτερικό φρουρό
- Συντριβή για τους Μπακς στο Μιλγουόκι (127-98) – Όλα τα αποτελέσματα της βραδιάς στο NBA
- Ανδρουλάκης: Τα Τέμπη συμβολίζουν την ηθική, πολιτική και θεσμική χρεοκοπία της ΝΔ
- Η Κρήτη βγαίνει στους δρόμους για τη δικαίωση των 57 θυμάτων στα Τέμπη
- Ιράν: Επιβεβαίωση Τραμπ με βιντεοσκοπημένο μήνυμα ότι οι ΗΠΑ ξεκίνησαν επίθεση ευρείας κλίμακας

