Μία ήττα μακριά απ το αρνητικό ρεκόρ οι Σίξερς
Με πρωταγωνιστή τον Λέοναρντ που σημείωσε 26 πόντους και μάζεψε δέκα ριμπάουντ, οι Σαν Αντόνιο Σπερς νίκησαν με 109-103 τους Φιλαδέλφεια 76ερς, φέρνοντας την ιστορική ομάδα, μόλις μία... ήττα πριν την ισοφάριση ενός εξαιρετικά αρνητικού ρεκόρ.
Με πρωταγωνιστή τον Λέοναρντ που σημείωσε 26 πόντους και μάζεψε δέκα ριμπάουντ, οι Σαν Αντόνιο Σπερς νίκησαν με 109-103 τους Φιλαδέλφεια 76ερς, φέρνοντας την ιστορική ομάδα, μόλις μία… ήττα πριν την ισοφάριση ενός εξαιρετικά αρνητικού ρεκόρ.
Ειδικότερα, οι Σίξερς πετρούν 17 ήττες σε ισάριθμους αγώνες στο εφετινό ΝΒΑ κι εφόσον χάσουν από τους Τίμπεργουλβς στην Μινεσότα, θα ισοφαρίσουν το 0-18 που είχαν πριν από πέντε χρόνια οι Νιου Τζέρσεϊ Νετς.
Παράλληλα, οι Ουάσινγκτον Ουίζαρντς νίκησαν άνετα με 107-86 τους Μαϊάμι Χιτ, με κορυφαίο τον Τζον Ουόλ που τελείωσε τον αγώνα με 18 πόντους και 13 ασίστ.
Tα αποτελέσματα έχουν ως εξής:
Γιούτα-Ντένβερ 101-103
ΛΑ Κλίπερς-Μινεσότα 127-101
Φιλαδέλφεια-Σαν Αντόνιο 103-109
Ουάσινγκτον-Μαϊάμι 107-86
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Γάζα: Τουλάχιστον 11 νεκροί, ανάμεσά τους δύο παιδιά εξαιτίας ισραηλινών πληγμάτων
- Παρελθόν ο Μασεράνο από την Ίντερ Μαϊάμι – Τον διαδέχεται ο Γκιγιέρμο Όγιος (pic)
- Κυβερνητική στήριξη στον Μακάριο Λαζαρίδη και… τελικός κριτής η κοινωνία
- Ζελένσκι: Με τον πόλεμο στο Ιράν οι διαπραγματευτές των ΗΠΑ δεν έχουν χρόνο για την Ουκρανία
- Ένας μήνας με πλαφόν σε καύσιμα και 63 αγαθά: Συγκρατήθηκαν οι τιμές; Ούτε καν
- Πάτρα: 44χρονος έκλεψε μηχανή για να «διαδώσει τον λόγο του Θεού» – Έκανε βόλτες μέχρι τα Καλάβρυτα




