Προληπτικά χωρίς Σάμαρη και Μανωλά η προπόνηση της Εθνικής
Χωρίς τους Ανδρέα Σάμαρη και Κώστα Μανωλά, πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση της Εθνικής ομάδας, εν όψει του αγώνα των προκριματικών του Euro 2016 με τα Νησιά Φερόε την προσεχή Παρασκευή (14/11). Και αν για τον πρώτο δεν υπήρξε κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα με εξαίρεση την αργοπορημένη ενσωμάτωσή του, για τον κεντρικό αμυντικό της Ρόμα, χρειάστηκε να... καρδιοχτυπήσει ο Κλαούντιο Ρανιέρι, μέχρι να δείξουν τα αποτελέσματα της μαγνητικής ότι το πρόβλημα τραυματισμού στο πόδι δεν είναι σοβαρό.
Χωρίς τους Ανδρέα Σάμαρη και Κώστα Μανωλά, πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση της Εθνικής ομάδας, εν όψει του αγώνα των προκριματικών του Euro 2016 με τα Νησιά Φερόε την προσεχή Παρασκευή (14/11).
Και αν για τον πρώτο δεν υπήρξε κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα με εξαίρεση την αργοπορημένη ενσωμάτωσή του, για τον κεντρικό αμυντικό της Ρόμα, χρειάστηκε να… καρδιοχτυπήσει ο Κλαούντιο Ρανιέρι, μέχρι να δείξουν τα αποτελέσματα της μαγνητικής ότι το πρόβλημα τραυματισμού στο πόδι δεν είναι σοβαρό.
Ωστόσο, ο Μανωλάς, αναμένεται να προφυλαχθεί και την Τρίτη (11/11), κάνοντας ατομικό πρόγραμμα για να μπει σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων από την Τετάρτη (12/11).
Παράλληλα, οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν με τους συλλόγους τους την Κυριακή (9/11) έκαναν αποθεραπεία, ούτως ώστε να μην τραυματιστούν.
Το πρόγραμμα της Τρίτης (11/11) περιλαμβάνει δύο προπονήσεις κλειστές για τους δημοσιογράφους και το κοινό. Η πρωινή στις 10:30 και η απογευματινή στις 17:30.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Σόνι Ρόλινς: Πέθανε ο «κολοσσός του σαξοφώνου»
- Τσίπρας: Αρχίζει το «νέο ταξίδι» – Πανστρατιά και προοδευτικό κάλεσμα, σήμερα τα αποκαλυπτήρια του κόμματος
- Παρασκευάς Αντζας: Οταν είσαι το «τέλειο», αλλά εσύ βλέπεις τον κόσμο αλλιώς
- Σε συνθήκες βαλκανοποίησης ζουν οι Έλληνες εργαζόμενοι – Αποκαλυπτική νέα έρευνα
- Nate Smith: Ο ντράμερ που ένωσε από τη jazz μέχρι τη groove μουσική
- Χολαργός: Τι όπλισε το χέρι του 57χρονου που πυροβόλησε τη σύζυγό του και αυτοκτόνησε – Οι δύο κρότοι και η φωνή για «βοήθεια»






