Στα γυρίσματα της βιβλικής «Εξόδου» του Ρίντλεϊ Σκοτ
Στην Παλαιά Διαθήκη στράφηκε για έμπνευση ο σκηνοθέτης Ρίντλεϊ Σκοτ για την επόμενη ταινία του. Ο γνωστός σκηνοθέτης ασχολείται στο Έξοδος: Θεοί και Βασιλιάδες με την ιστορία του Μωυσή και την έξοδο των εβραίων από την Αίγυπτο.
Στην Παλαιά Διαθήκη στράφηκε για έμπνευση ο σκηνοθέτης Ρίντλεϊ Σκοτ για την επόμενη ταινία του. Ο γνωστός σκηνοθέτης ασχολείται με την ιστορία του Μωυσή και την έξοδο των εβραίων από την Αίγυπτο.
Με πρωταγωνιστές τον Κρίστιαν Μπέιλ στον ρόλο του Μωυσή και τους Άαρον Πολ, Μπεν Κίνγκσλεϊ, Τζόελ Έγκερτον και Σιγκούρνεϊ Γουίβερ, η εντυπωσιακή παραγωγή θα βγει στις αίθουσες τον Δεκέμβριο.
Το Έξοδος: Θεοί και Βασιλιάδες θα προβάλλεται και σε 3D.
Η ταινία αναμένεται να βγει στις αίθουσες στις 11 Δεκεμβρίου από την Odeon.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πως μια κινεζική εταιρεία παρακολουθούσε τα αμερικανικά βομβαρδιστικά με την βοήθεια τεχνητής νοημοσύνης
- Ουγγαρία: Ιστορική ήττα για τον Όρμπαν – Έδωσε συγχαρητήρια στον Πέτερ Μαγιάρ
- Προκριματικό τουρνουά World Cup: Στην 3η θέση η Ελλάδα – Το πανόραμα της διοργάνωσης
- LIVE: Αθλέτικ Μπιλμπάο – Βιγιαρεάλ
- Τροχαίο με τέσσερις τραυματίες στο Ρέθυμνο
- Το blokecore πάει Μουντιάλ – Πώς η ποδοσφαιρική φανέλα πέρασε από το γήπεδο στις ντουλάπες




