Ο Διομήδης Άργους δεν κατάφερε να προβάλλει ουσιαστική αντίσταση στην Κρίστιανσταντ, στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τον Α΄ προκριματικό γύρο του EHF Cup ανδρών στο χάντμπολ. Οι πρωταθλητές Ελλάδας γνώρισαν την ήττα με 30-19, στην αναμέτρηση που έγινε στο κλειστό γυμναστήριο της Νέας Κίου, αποτέλεσμα που μετατρέπει σε τυπική διαδικασία τη ρεβάνς του επόμενου Σαββάτου (13/9), στη Σουηδία.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Ο Πανιώνιος δημιούργησε ένα υπέροχο βίντεο και μέσα σε δύο λεπτά στέλνει το μήνυμα για το πώς πρέπει να είναι το ποδόσφαιρο και ο αθλητισμός και πώς οι γονείς πρέπει να στέκονται δίπλα στα παιδιά που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στα γήπεδα.