Το PlayStation 4 ξεπέρασε σε πωλήσεις τα 10 εκατομμύρια
Ο γίγαντας των ηλεκτρονικών ειδών, η ιαπωνική εταιρεία Sony, ανακοίνωσε ότι πούλησε περισσότερες από 10 εκατομμύρια κονσόλες βιντεοπαιχνιδιών σαλονιού PlayStation 4 (PS4) σε όλο τον κόσμο από την ημέρα κυκλοφορίας τους στα μέσα Νοεμβρίου του 2013.
Ο γίγαντας των ηλεκτρονικών ειδών, η ιαπωνική εταιρεία Sony, ανακοίνωσε την Τετάρτη ότι πούλησε περισσότερες από 10 εκατομμύρια κονσόλες βιντεοπαιχνιδιών σαλονιού PlayStation 4 (PS4) σε όλο τον κόσμο από την ημέρα κυκλοφορίας τους στα μέσα Νοεμβρίου του 2013.
Πρόκειται για μια άνευ προηγουμένου ώθηση στην ιστορία του PlayStation που θεωρείται η ναυαρχίδα των ηλεκτρονικών παιχνιδιών της Sony.
Αυτό το καθαρά συμβολικό όριο ξεπεράστηκε στις 10 Αυγούστου, δηλαδή σε λιγότερο από εννέα μήνες από την ημέρα που το νέο «μηχάνημα» άρχισε να διατίθεται στην παγκόσμια αγορά ηλεκτρονικών παιχνιδιών.
«Εφτασαν τις 10 εκατομμύρια πωλήσεις πιο γρήγορα από ποτέ» ανέφερε ο Μάικ Πάχτερ, αναλυτής της Wedbush Securities. «Το νούμερο είναι εντυπωσιακό, ακόμη περισσότερο τώρα που υπάρχει ευθεία κόντρα με τη Microsoft» συμπληρώνει.
Τον Απρίλιο η Sony είχε ανακοινώσει πως είχε πουλήσει επτά εκατομμύρια νέες κονσόλες. Τον ίδιο μήνα η Microsoft είχε ανακοινώσει πως είχε πουλήσει περισσότερες από πέντε εκατομμύρια κονσόλες Xbox One, οι οποίες βγήκαν στα ράφια τον καταστημάτων πέρυσι το φθινόπωρο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters
- Λίβανος: Τουλάχιστον 9 οι νεκροί από την κατάρρευση του κτιρίου στην Τρίπολη
- Ιαπωνία: Ο Τραμπ εύχεται στην Τακαΐτσι «μεγάλη επιτυχία στην εφαρμογή του συντηρητικού προγράμματός» της
- Σουδάν: Τρεις πολύνεκρες επιθέσεις εναντίον κέντρων υγείας μέσα σε μια εβδομάδα στο Κορντοφάν
- Κολομβία: Τουλάχιστον 13 νεκροί εξαιτίας ασυνήθιστων για αυτήν την εποχή ισχυρών βροχοπτώσεων
- Κούβα: Δύο πολεμικά πλοία με ανθρωπιστική βοήθεια στέλνει το Μεξικό
- Ο Τραμπ διαβεβαιώνει πως θα υποδεχτεί τον Σι Τζινπίνγκ «προς το τέλος της χρονιάς» στον Λευκό Οίκο


