Αποθέωση γνώρισαν οι δύο πρώην άσοι της Νάπολι, Εντινσον Καβάνι και Εζέκιελ Λαβέτσι, στο φιλικό ματς με την Παρί Σεν Ζερμέν. Στην επιστροφή τους στο “Σαν Πάολο” οι Λατινοαμερικάνοι βοήθησαν την ομάδα τους να φτάσει στη νίκη με 2-1 σ΄ένα σπουδαίο φιλικό. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Γκονζάλο Ιγκουαϊν στο 51΄, ενώ οι πρωταθλητές Γαλλίας ανέτρεψαν τα δεδομένα με σκόρερ τους Ιμπραϊμοβιτς (55΄), Παστόρε (77΄).
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Ονειρικός Νετζήπογλου πραγματοποίησε το κορυφαίο παιχνίδι της καριέρας του και ο Ολυμπιακός δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα με τη Μύκονο Betsson (109-83) για το 22/22 στη Stoiximan GBL
O Όμηρος Νετζήπογλου κάθε φορά που αγωνίζεται αρπάζει την… ευκαιρία από τα μαλλιά. Ο Έλληνας γκαρντ έκανε ρεκόρ καριέρας με τον Ολυμπιακό βάζοντας 17 πόντους με μόλις 12 λεπτά.