Αποθέωση γνώρισαν οι δύο πρώην άσοι της Νάπολι, Εντινσον Καβάνι και Εζέκιελ Λαβέτσι, στο φιλικό ματς με την Παρί Σεν Ζερμέν. Στην επιστροφή τους στο «Σαν Πάολο» οι Λατινοαμερικάνοι βοήθησαν την ομάδα τους να φτάσει στη νίκη με 2-1 σ΄ένα σπουδαίο φιλικό. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Γκονζάλο Ιγκουαϊν στο 51΄, ενώ οι πρωταθλητές Γαλλίας ανέτρεψαν τα δεδομένα με σκόρερ τους Ιμπραϊμοβιτς (55΄), Παστόρε (77΄).
Για τις απουσίες των Οσμάν και Χολμς μίλησε ο Εργκίν Αταμάν κατά την αναχώρηση του Παναθηναϊκού για την Ιταλία όπου την Πέμπτη αντιμετωπίζει την Αρμάνι Μιλάνο.
Ο κόσμος του Παναθηναϊκού πρέπει να εμπιστευτεί τον Ράφα Μπενίτεθ ως προπονητή αλλά και τον σύλλογο, όπως τόνισε ο Ισπανός τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου πριν το ματς με την Πλζεν.