Παραιτήθηκε από το «τιμόνι» της Αργεντινής ο Σαμπέγια
Αν και οδήγησε την εθνική Αργεντινής στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου, για πρώτη φορά μετά από 24 χρόνια, ο Αλεχάντρο Σαμπέγια δεν θα συνεχίσει στο πόστο του ομοσπονδιακού προπονητή. Όπως αναφέρουν την Τρίτη τα ΜΜΕ της χώρας, ο 59χρονος τεχνικός ενημέρωσε τον πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Αργεντινής, Χούλιο Γκροντόνα, ότι θα αποχωρήσει από τη θέση, την οποία κατείχε από το 2011.
Αν και οδήγησε την εθνική Αργεντινής στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου, για πρώτη φορά μετά από 24 χρόνια, ο Αλεχάντρο Σαμπέγια δεν θα συνεχίσει στο πόστο του ομοσπονδιακού προπονητή.
Όπως αναφέρουν την Τρίτη τα ΜΜΕ της χώρας, ο 59χρονος τεχνικός ενημέρωσε τον πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Αργεντινής, Χούλιο Γκροντόνα, ότι θα αποχωρήσει από τη θέση, την οποία κατείχε από το 2011.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σαμπέγια είχε δηλώσει την παραμονή του τελικού με τη Γερμανία, ότι θα παραιτηθεί από την «αλμπισελέστε» ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα.
Η εθνική Αργεντινής θα δώσει στις 3 Σεπτεμβρίου φιλικό αγώνα με τη Γερμανία στο Ντίσελντορφ, ξεκινώντας με τον τρόπο αυτό την προετοιμασία της για το Κόπα Αμέρικα της επόμενης χρονιάς.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Μέση Ανατολή: Πώληση στρατιωτικού εξοπλισμού αξίας άνω των 8,6 δισ. δολαρίων από τις ΗΠΑ σε συμμάχους τους
- Ιράν: Ο Μοτζταμπά Χαμενεΐ καλεί ιρανικές επιχειρήσεις να αποφύγεουν απολύσεις εργαζομένων
- Λίβανος: 12 νεκροί, ανάμεσά τους ένα παιδί, σε ισραηλινούς βομβαρδισμούς παρά την εκεχειρία
- Μεξικό: Τουλάχιστον 11 νεκροί και 30 τραυματίες σε ανατροπή λεωφορείου
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: «Χεράτα» και… πέτσινα πτυχία
- Καύσιμα σε ράλι τιμών: Το αμερικανικό road trip γίνεται πολυτέλεια


