Ο Ατρόμητος κέρδισε 3-0 την Καλλιθέα σε φιλικό
Σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο Περιστερίου, ο Ατρόμητος κέρδισε την Καλλιθέα με σκορ 3-0, εν όψει της προετοιμασίας του για τα προκριματικά του Europa League.
Σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο Περιστερίου, ο Ατρόμητος κέρδισε την Καλλιθέα με σκορ 3-0, εν όψει της προετοιμασίας του για τα προκριματικά του Europa League.
Στο α’ ημίχρονο οι γηπεδούχοι δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες, είχαν δοκάρι με τον Ναπολεόνι στο 27’ και άνοιξαν το σκορ με κοντινό πλασέ του Γεωργίου στο 36’.
Στην επανάληψη και ενώ έγιναν πολλές αλλαγές, ο Μπρίτο στο 87’ με ωραίο σουτ και στο 90’ με κοντινό πλασέ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Σφακιανάκης, με βοηθούς τους Δόση, Σαμοϊλη από τον σύνδεσμο Αθηνών.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Τσενάμο, Κούρος, Φυτανίδης, Γεωργίου, Ναπολεόνι, Νάστος, Μπάλλας, Καραμάνος, Δημούτσος, Θεολόγου, Ούμπιδες. Έπαιξαν και οι Ταυλαρίδης, Μπρίτο, Φάμπιο, Γιαννούλης, Κιβρακίδης, Λαζαρίδης, Εγκουέμ, Γκαρσία, Παπασπύρος, Λημνιός, Γκορμπούνοφ,
ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Μιχελής, Λεβέντης, Παγώνης, Τσώνης, Μπριλάκης, Κατσικογιάννης, Μπέλης, Ζόρντι, Πιτταράς, Μασάντο Μιχαλόπουλος. Έπαιξαν και οι Πίκολο, Συριόπουλος, Μουρούτης, Τσιούμας, Ρουσάκης, Αριανούτσοςς, Σταματάκος, Δημητρίου, Αρναρέλλης, Γκαβασιάδης, Βερζιτζόγλου, Τσίπρας, Ντογκοτάρι.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Παρκς – Σάκκαρη 2-0: Χαμηλή… πτήση και αποκλεισμός για τη Μαρία
- Τσαγκαράκης: Κατηγορείται για αρχαιοκαπηλία, πλαστογραφία και απάτη – Κατασχέθηκαν πίνακες, αμφορείς, εικόνες και 200.000 ευρώ
- Ζαλγκίρις – Ρεάλ Μαδρίτης 87-85: Πήραν το «θρίλερ» οι Λιθουανοί
- Οδηγοί ταξί: Γέμισαν τη Σταδίου με καπνογόνα και συνθήματα κατά του Κυρανάκη
- Φενέρμπαχτσε – Αρμάνι Μιλάνο 79-75: Δυσκολεύτηκε, αλλά πήρε τη νίκη
- Ομοφοβικός, μιλιταριστής, ορκισμένος εχθρός του Oμπάμα – Ο αληθινός Τσακ Νόρις μισούσε πολύ
