Πάσχει από ελονοσία ο Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ
Ο Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ δεν θα ταξιδέψει με τους συμπαίκτες του στη Τότεναμ στην περιοδεία της αγγλικής ομάδας στη Νότια Αφρική, επειδή πάσχει από ελονοσία.
Ο Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ δεν θα ταξιδέψει με τους συμπαίκτες του στη Τότεναμ στην περιοδεία της αγγλικής ομάδας στη Νότια Αφρική, επειδή πάσχει από ελονοσία.
Ο διεθνείς Τογκολέζος επιθετικός υποβλήθηκε σε εξετάσεις στις οποίες διαπιστώθηκε ότι πάσχει από ελονοσία, με τους θεράποντες ιατρούς να του συστήνουν να παραμείνει στο νοσοκομείο για να συνεχίσει την θεραπεία του έτσι ώστε να γίνει γρήγορα καλά.
Η Τότεναμ αναφέρθηκε στο εν λόγο περιστατικό λέγοντας ότι η ο παίκτης ανταποκρίνεται θετικά στην θεραπεία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Με 11άδα κόντρα στη Μύκονο Betsson ο Ολυμπιακός – Ξεκούραση για τον Φουρνιέ
- Η απάντηση της Μπαντόσα στη δήλωση του Τσιτσιπά για τις σχέσεις (vid, pics)
- Ο μοναχικός δρόμος του Τσιτσιπά: Όταν το τένις γίνεται εσωτερική μάχη
- «Μεταφέρθηκε στην εντατική ο Μιρτσέα Λουτσέσκου – Το βράδυ του Σαββάτου χειροτέρεψε η κατάσταση της υγείας του»
- Συνεχίζεται η κόντρα του Αντετοκούνμπο με τους Μπακς!
- Ο Ολυμπιακός, ο Γουόκαπ και το καλοκαίρι των ανανεώσεων
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (5/4): Πού θα δείτε το Ολυμπιακός-ΑΕΚ, το ντέρμπι στην Τούμπα και όλα τα ματς στο εξωτερικό
- Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Μύκονο Betsson στο ΣΕΦ πριν την τελευταία «διαβολοβδομάδα»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 05.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/filip-kvasnak-LUrr8X4RDw4-unsplash-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442