Ο επίμονος κηπουρός και η πρόταση γάμου στο γκαζόν
Μια πρωτότυπη πρόταση γάμου στην κοπέλα του έκανε 27χρονος κηπουρός, ο οποίος κούρεψε το γρασίδι του ξενοδοχείου στο οποίο εργάζεται, σχηματίζοντας τις λέξεις: «Θα με παντρευτείς;». Η κοπέλα ανταποκρίθηκε θετικά στην πρόταση και δέχτηκε να παντρευτεί τον επίμονο κηπουρό.
Μια πρωτότυπη πρόταση γάμου στην κοπέλα του έκανε ένας 27χρονος κηπουρός, ο οποίος κούρεψε το γρασίδι του ξενοδοχείου στο οποίο εργάζεται, σχηματίζοντας τις λέξεις: «Θα με παντρευτείς;».
Ο Άντι αποφάσισε να κάνει έκπληξη στην 25χρονη Κάιλι, η οποία εργάζεται στη ρεσεψιόν του ίδιου ξενοδοχείου στη Γλασκώβη.
«Πήγαμε όπως κάθε μέρα στη δουλειά, εγώ στη ρεσεψιόν και ο Άντι να κουρέψει το γρασίδι. Στη διάρκεια της ημέρας μου έστειλε μήνυμα και μου ζητούσε να ανέβω στον πέμπτο όροφο του ξενοδοχείου για να ελέγξω αν το γκαζόν έχει κοπεί ομοιόμορφα» είπε η Κάιλι.
«Όταν έφτασα εκεί και κοίταξα από το παράθυρα, είδα ότι είχε κουρέψει το γρασίδι, γράφοντας πάνω του «Θα με παντρευτείς;». Τότε ο Άντι εμφανίστηκε ξαφνικά στο χώρο και μου έδωσε το δαχτυλίδι» πρόσθεσε.
Η κοπέλα ανταποκρίθηκε θετικά στην πρόταση και δέχτηκε να παντρευτεί τον επίμονο κηπουρό.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ουκρανία: Τουλάχιστον ένας νεκρός σε ρωσική επιδρομή στην Οδησσό
- Λίβανος: Τουλάχιστον 9 οι νεκροί από την κατάρρευση του κτιρίου στην Τρίπολη
- Ιαπωνία: Ο Τραμπ εύχεται στην Τακαΐτσι «μεγάλη επιτυχία στην εφαρμογή του συντηρητικού προγράμματός» της
- Σουδάν: Τρεις πολύνεκρες επιθέσεις εναντίον κέντρων υγείας μέσα σε μια εβδομάδα στο Κορντοφάν
- Κολομβία: Τουλάχιστον 13 νεκροί εξαιτίας ασυνήθιστων για αυτήν την εποχή ισχυρών βροχοπτώσεων
- Κούβα: Δύο πολεμικά πλοία με ανθρωπιστική βοήθεια στέλνει το Μεξικό





