Η μουσική γιορτάζει το Σάββατο 21 Ιουνίου
Το υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού συμμετέχει στον εορτασμό της Ευρωπαϊκής Ημέρας Μουσικής το Σάββατο 21 Ιουνίου, ημέρα που σηματοδοτεί την έναρξη του θερινού ηλιοστασίου, με σειρά μουσικών εκδηλώσεων σε πολιτιστικούς χώρους, κλειστούς και ανοικτούς, σε ολόκληρη την χώρα.
Το υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού συμμετέχει στον εορτασμό της Ευρωπαϊκής Ημέρας Μουσικής το Σάββατο 21 Ιουνίου, ημέρα που σηματοδοτεί την έναρξη του θερινού ηλιοστασίου, με σειρά μουσικών εκδηλώσεων σε πολιτιστικούς χώρους, κλειστούς και ανοικτούς, σε ολόκληρη την επικράτεια.
Από το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο, μέχρι το Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού και από εκεί στο Αρχαιολογικό Μουσείο των Δελφών, Μουσεία και χώροι πολιτισμού θα πλημμυρίσουν νότες.
Το κοινό μπορεί να παρακολουθεί τις εκδηλώσεις δωρεάν.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Το μήνυμα του Πολονάρα: «Στόχος μου να επιστρέψω το συντομότερο δυνατό» (pic)
- Ουγγαρία: Το Κρεμλίνο λέει ότι ελπίζει σε ρεαλιστικούς δεσμούς με τη νέα ηγεσία μετά την ήττα Όρμπαν
- Η Γερμανία μειώνει τον φόρο στα καύσιμα λόγω της εκτόξευσης των τιμών
- Η έκπληξη του Ολυμπιακού στον Πίτερς για τα γενέθλιά του (vid)
- Απόδραση δύο κρατουμένων από το νοσοκομείο Τρικάλων
- Η Νατάσα Λιόν «συνελήφθη» από την ICE αφού απομακρύνθηκε από την πτήση της



