Η μουσική γιορτάζει το Σάββατο 21 Ιουνίου
Το υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού συμμετέχει στον εορτασμό της Ευρωπαϊκής Ημέρας Μουσικής το Σάββατο 21 Ιουνίου, ημέρα που σηματοδοτεί την έναρξη του θερινού ηλιοστασίου, με σειρά μουσικών εκδηλώσεων σε πολιτιστικούς χώρους, κλειστούς και ανοικτούς, σε ολόκληρη την χώρα.
Το υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού συμμετέχει στον εορτασμό της Ευρωπαϊκής Ημέρας Μουσικής το Σάββατο 21 Ιουνίου, ημέρα που σηματοδοτεί την έναρξη του θερινού ηλιοστασίου, με σειρά μουσικών εκδηλώσεων σε πολιτιστικούς χώρους, κλειστούς και ανοικτούς, σε ολόκληρη την επικράτεια.
Από το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο, μέχρι το Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού και από εκεί στο Αρχαιολογικό Μουσείο των Δελφών, Μουσεία και χώροι πολιτισμού θα πλημμυρίσουν νότες.
Το κοινό μπορεί να παρακολουθεί τις εκδηλώσεις δωρεάν.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αιτωλοακαρνανία: Προθεσμία για να απολογηθεί έλαβε ο καθ’ ομολογίαν δράστης της δολοφονίας
- LIVE: ΑΕΛ Novibet – Άρης
- AI: Πώς σχεδιάζεται το μέλλον των εργαζομένων στις τράπεζες
- Γάζα: Ο Καναδός πρωθυπουργός δήλωσε πως συμφώνησε καταρχήν στο Συμβούλιο Ειρήνης του Τραμπ
- Άρης: Η 11άδα για το παιχνίδι με την ΑΕΛ Novibet – Πέντε αλλαγές από τον Χιμένεθ
- Πορτογαλία: Σώμα με σώμα εκλογική κούρσα για την προεδρία – Η ακροδεξιά έτοιμη να φτάσει στον δεύτερο γύρο


