«Σεβόμαστε αλλά δεν φοβόμαστε τον Νεϊμάρ» είπε ο Σρνα
Την αυλαία του Παγκοσμίου Κυπέλλου αναμένεται ν'ανοιξει η διοργανώτρια σήμερα, Βραζιλία κόντρα στην Κροατία, με τον αρχηγό των Κροατών, Ντάριο Σρνα, να δηλώνει ότι η ομάδα του είναι έτοιμη να τα δώσει όλα για την νίκη και ότι δεν φοβούνται το αστέρι των Βραζιλιάνων, Νεϊμάρ
Την αυλαία του Παγκοσμίου Κυπέλλου αναμένεται ν’ανοιξει η διοργανώτρια Βραζιλία, σήμερα, κόντρα στην Κροατία, με τον αρχηγό των Κροατών, Ντάριο Σρνα, να δηλώνει ότι η ομάδα του είναι έτοιμη να τα δώσει όλα για την νίκη και ότι δεν φοβούνται το αστέρι των Βραζιλιάνων, Νεϊμάρ.
Αναλυτικά τα όσα είπε: «Θα δώσουμε το μάξιμουμ των δυνατοτήτων μας για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα. Μπορεί να μην τα καταφέρουμε, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Παίζουμε απέναντι στην καλύτερη ομάδα του κόσμου».
Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Βραζιλιάνο επιθετικό: «Όσον αφορά το Νεϊμάρ, για να τον σταματήσεις πρέπει να τον κλειδώσεις στο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου. Φυσικά και τον σεβόμαστε αλλά δεν φοβόμαστε. Βρισκόμαστε στην τελική φάση επειδή το αξίζουμε και διαθέτουμε ένα ανταγωνιστικό και ποιοτικό σύνολο».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Νιούκαστλ – Μπρέντφορντ 2-3: «Ζωντανές» για Ευρώπη, με γκολ στο 85′ οι «Μέλισσες»!
- Πληθωρισμός: Τι λέει ο Τραμπ και τι πληρώνουν οι πολίτες
- Η βαθμολογία της Super League μετά τα πρώτα ματς της 20ης αγωνιστικής (pic)
- Ουκρανία: Έρχεται το τέλος του πολέμου; Η αμερικανική διαρροή για εκλογές και το νέο «τελεσίγραφο» Τραμπ
- Κηφισιά – Ατρόμητος 0-1: «Άλμα» παραμονής, με γκολ του Ουκάκι στο ντεμπούτο του! (vid)
- Ο Άνταμ Σάντλερ νοσταλγεί τη συνεργασία του με τον Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν στην ταινία «Χτυπημένος από έρωτα»

