Η Ελλάδα θέλει να διοργανώσει αγώνες του Ευρωμπάσκετ 2015
Στις αρχές Ιουνίου αναμένεται να αποφασίσει η FIBA Europe για το αν θα αφαιρέσει το Ευρωμπάσκετ 2015 από την Ουκρανία λόγω της πολιτικής αναταραχής στη χώρα και της διαμάχης με τη Ρωσία.
Στις αρχές Ιουνίου αναμένεται να αποφασίσει η FIBA Europe για το αν θα αφαιρέσει το Ευρωμπάσκετ 2015 από την Ουκρανία λόγω της πολιτικής αναταραχής στη χώρα και της διαμάχης με τη Ρωσία.
Σύμφωνα με την El Mundo Deportivo, 16 χώρες έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για να φιλοξενήσουν αγώνες της διοργάνωσης, αλλά μόνο η Ισπανία θέλει να υποδεχτεί όλο το τουρνουά στα γήπεδά της.
Από εκεί και πέρα, υπάρχουν χώρες όπως η Ελλάδα, το Ισραήλ, η Κροατία και η Πολωνία που θέλουν να φιλοξενήσουν τους αγώνες ενός ομίλου (της ομάδας τους) και την τελική φάση, δηλαδή από τα προημιτελικά και μετά.
Υπάρχουν και 11 χώρες, η Κύπρος, η Λιθουανία, η Λετονία, η Εσθονία, το Βέλγιο, η Γαλλία, η Γερμανία, η Σερβία, η Βοσνία, η Τσεχία και η Σλοβακία, που θέλουν να φιλοξενήσουν μόνο αγώνες ενός ομίλου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Νεκρός 47χρονος σε λεωφορείο ΚΤΕΛ που εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα – Πάργα
- Μητσοτάκης για Marfin: Χρέος μας να αντισταθούμε σε όσους επιχειρούν να ναρκοθετήσουν και πάλι την ομαλότητα
- NBA: Break των Τίμπεργουλβς στο Σαν Αντόνιο παρά την ιστορική βραδιά του Γουεμπανιάμα (vids)
- Ποιοι σταθμοί θα κλείνουν νωρίτερα στη γραμμή 2 του Μετρό
- Κάννες 2026: Ντέμι Μουρ, Κλόι Ζάο και Στέλαν Σκάρσγκαρντ στην κριτική επιτροπή του Παρκ Τσαν-γουκ
- Μητσοτάκης: Στο Άμπου Ντάμπι σήμερα ο πρωθυπουργός – Συνάντηση με τον πρόεδρο των ΗΑΕ



