Έ«Χ»ασε ο… Ιγκουαΐν, «τριάρα» η Φιορεντίνα
Ισόπαλο 0-0 ολοκληρώθηκε το ντέρμπι της 35ης αγωνιστικής στο Campioato ανάμεσα στην Ίντερ και τη Νάπολι, στο «Τζουζέπε Μεάτσα» του Μιλάνου, το οποίο σημαδεύτηκε από τον τραυματισμό του Γκονζάλο Ιγκουαΐν στο 85' καθώς εκφράζονται φόβοι μήπως χάσει το Μουντιάλ. Η Φιορεντίνα υποχρέωσε σε βαριά ήττα με 3-0 στο «Ρενάτο Νταλ Άρα» την Μπολόνια των Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου και Παναγιώτη Κονέ, που ήταν βασικοί στην ενδεκάδα των «ροσομπλού» του Ντάβιντε Μπαλαρντίνι.
Ισόπαλο 0-0 ολοκληρώθηκε το ντέρμπι της 35ης αγωνιστικής στο Campioato ανάμεσα στην Ίντερ και τη Νάπολι, στο «Τζουζέπε Μεάτσα» του Μιλάνου, το οποίο σημαδεύτηκε από τον τραυματισμό του Γκονζάλο Ιγκουαΐν στο 85′ καθώς εκφράζονται φόβοι μήπως χάσει το Μουντιάλ.
Η Φιορεντίνα υποχρέωσε σε βαριά ήττα με 3-0 στο «Ρενάτο Νταλ Άρα» την Μπολόνια των Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου και Παναγιώτη Κονέ, που ήταν βασικοί στην ενδεκάδα των «ροσομπλού» του Ντάβιντε Μπαλαρντίνι.
Με το τρίποντο οι «βιόλα» ξέφυγαν πέντε βαθμούς από την πέμπτη Ίντερ, που έχει πάντως ένα παιχνίδι λιγότερο και «αγκάλιασαν» την τέταρτη θέση, ενώ οι γηπεδούχοι έμειναν τρίτοι από το τέλος και απειλούνται άμεσα με υποβιβασμό. Το σκορ άνοιξε στο 23΄ ο Κουαδράδο και ο ίδιος το «έκλεισε» στο 87΄, ενώ ενδιάμεσα (34΄) είχε σκοράρει και ο Ίλιτσιτς για το συγκρότημα του Βιντσέντζο Μοντέλα.
Οι σκόρερ:
Ρόμα-Μίλαν 2-0
(43΄ Πιάνιτς, 65΄ Ζερβίνιο)
Μπολόνια-Φιορεντίνα 0-3
(23΄, 87΄ Κουαδράδο, 34΄ Ίλιτσιτς)
Ιντερ-Νάπολι 0-0
Βερόνα-Κατάνια 27/5
Κάλιαρι-Πάρμα 27/5
Λιβόρνο-Λάτσιο 27/5
Σαμπντόρια-Κιέβο 27/5
Τορίνο-Ουντινέζε 27/5
Αταλάντα-Τζένοα 27/5
Σασουόλο-Γιουβέντους 28/5
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 34 αγώνες)
Γιουβέντους 90
Ρόμα 85 -35αγ.
Νάπολι 69 -35αγ.
Φιορεντίνα 61 -35αγ.
Ίντερ 57 -35αγ.
Πάρμα 51
Μίλαν 51 -35αγ.
Τορίνο 49
Βερόνα 49
Λάτσιο 49
Αταλάντα 46
Σαμπντόρια 41
Ουντινέζε 39
Τζένοα 39
Κάλιαρι 36
Κιέβο 30
Σασουόλο 28
Μπολόνια 28 -35αγ.
Λιβόρνο 25
Κατάνια 23
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Οι φόβοι που «σαμποτάρουν» τη ζωή μας
- Ρέτσος: «Αντιμετωπίσαμε μεγάλες προκλήσεις – Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήταν δίπλα μας» (pic)
- Συνταγή: Σουπιές με ρεβύθια
- Λιγότερο από το 5% των σπανίων παθήσεων έχει θεραπεία
- Σκότωσαν τους κακοποιητές τους μετά από χρόνια βίας – Πώς ένας νέος νόμος στην Οκλαχόμα τις δικαιώνει
- ΝΔ και Κυριάκος Μητσοτάκης: Το προεκλογικό δίλημμα «σταθερότητα ή χάος» μετεξελίσσεται σε «Δεξιά ή Αριστερά»



