Ποιον δημοφιλή σούπερ ήρωα σκοτώνει η Marvel;
Έχουν περάσει σχεδόν 40 χρόνια από την πρώτη του εμφάνιση, στην τελευταία σελίδα του τεύχους 140 του The Incredible Hulk. Όπως αποκαλύπτει το Entertainment Weekly, ο μέχρι πρότινος άτρωτος Γουλβερίν πρόκειται να πεθάνει σε μία σειρά κόμικ που θα κυκλοφορήσουν μέσα στον Σεπτέμβριο.
Έχουν περάσει σχεδόν 40 χρόνια από την πρώτη εμφάνιση του Γούλβεριν, στην τελευταία σελίδα του τεύχους 140 του The Incredible Hulk.
Ο δημοφιλής σούπερ ήρωας και σύμμαχος των X-Men, είναι πάνω από 100 ετών, έχει υπάρξει στρατιώτης, σαμουράι, μεταλλαγμένος, μέλος των Εκδικητών, θύμα πειραμάτων, δάσκαλος.
Όπως αποκαλύπτει το Entertainment Weekly, ο Γούλβεριν πρόκειται να πεθάνει σε μία σειρά κόμικ που θα κυκλοφορήσουν μέσα στον Σεπτέμβριο.
Στο «3 Μήνες για να Πεθάνεις» -όπως ονομάζεται η ιστορία-, οΓούλβεριν χάνει την ικανότητα της αυτοΐασης. Η ιστορία θα παρουσιαστεί σε τέσσερα μέρη με τίτλο «Ο Θάνατος του Wolverine».
Την ιστορία έχει γράψει ο Τσαρλς Σούλε και τα σχέδια έχει κάνει ο Στιβ ΜακΝίβεν.
«Για πάρα πολύ καιρό, ανεξαρτήτως του με ποιον πολεμούσε ο Γούλβεριν, υπήρξε ο αιώνιος νικητής» λέει ο Μάικλ Μαρτς, ένας από τους εκδότες της Marvel, υπεύθυνος για το πρότζεκτ.
«Σχεδόν πάντα είναι πρώτος. Τώρα έρχεται αντιμέτωπος με έναν εχθρό που δεν μπορεί να νικήσει, που δεν μπορεί να πολεμήσει. Τι σημαίνει αυτό για έναν χαρακτήρα που υπάρχει εδώ και αιώνες;» αναρωτήθηκε.
Αν και ο θάνατος στα κόμικ σπάνια είναι κάτι τελεσίδικο, ο Μαρτς επιμένει ότι αυτή δεν είναι μία τέτοια περίπτωση.
Η Marvel προσέγγισε το γεγονός «από την πλευρά του τελεσίδικου, του κλεισίματος» είπε και τόνισε ότι ο θάνατος τουΓούλβεριν θα έχει συνέπειες σε όλη τη σειρά της Marvel.
«Θα δούμε έναν κόσμο χωρίς τον Γούλβεριν. Αυτό επηρεάζει όχι μόνο τους συνεργάτες του, αλλά και το σύμπαν της Marvel. Σχεδιάζουμε ήδη πολλά πράγματα» είπε.
Δεν είναι γνωστό πώς αυτή η εξέλιξη θα επηρεάσει -και αν θα επηρεάσει- τα κινηματογραφικά πρότζεκτ της εταιρείας. ΤονΓούλβεριν ερμηνεύει στις ταινίες X-Men (και όχι μόνο), ο Χιου Τζάκμαν.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Σκανδιναβία: Η καταιγίδα Γιοχάνες άφησε πίσω της δύο νεκρούς και χιλιάδες σπίτια χωρίς ρεύμα
- Ουκρανία: Ο Ζελένσκι λέει πως μετά την συνάντηση με τον Τραμπ θα έχει συνομιλίες με ευρωπαίους ηγέτες
- Ανοιχτά καταστήματα την Κυριακή – Το ωράριο λειτουργίας έως την Τετάρτη
- Συνελήφθη ο τράπερ Ivan Greko – Αγνόησε την αποφυλάκιση με κατ’ οίκον περιορισμό και οι άλλες «αμαρτίες»
- Αγρότης με δεσμευμένο λογαριασμό: «Δεν έχω ούτε ένα ευρώ» – H κυβέρνηση «λειτουργεί με πρακτικές Βόρειας Κορέας»
- Η Ρωσία στοχεύει να στρατολογήσει πάνω από 400.000 στρατιώτες το 2026




