«Ασημένιο» μετάλλιο o Κοκκαλάνης στα RSX
Το ασημένιο μετάλλιο στο «Κύπελλο Πριγκίπισσας Σοφίας» που πραγματοποιήθηκε στην Μαγιόρκα, κατέκτησε ο Βύρωνας Κοκκαλάνης στα RSX.
Το ασημένιο μετάλλιο στο «Κύπελλο Πριγκίπισσας Σοφίας» που πραγματοποιήθηκε στην Μαγιόρκα, κατέκτησε ο Βύρωνας Κοκκαλάνης στα RSX.
Ο Έλληνας ιστιοπλόος, ο οποίος έχασε το χρυσό μετάλλιο στην προτελευταία κούρσα όταν έπεσε με αποτέλεσμα να τερματίσει 24ος, συγκέντρωσε 56 βαθμούς ποινής και βρέθηκε ένα σκαλοπάτι πίσω από τον Γάλλο Λε Κογκ (53β.π.) και ένα μπροστά από τον Γάλλο Λουι Γιάρ (56β.π.).
Στην αντίστοιχη κατηγορία των γυναικών η Αγγελική Σκαρλάτου τερμάτισε στην 45η θέση, ενώ στα 470 ανδρών οι Μάντης-Καγιαλής έφτασε κοντά στο μετάλλιο όμως τελικά με 78β.π. πήραν την τέταρτη θέση στην γενική κατάταξη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Συρία: Τραμπ και Σάρα συζήτησαν για τις εγγυήσεις των δικαιωμάτων των Κούρδων
- Γουατεμάλα: 9ος αστυνομικός νεκρός από τα πυρά συμμοριών
- Ιράν: Η Lufthansa αναστέλλει τις πτήσεις προς και από την Τεχεράνη μέχρι και τις 29 Μαρτίου
- Τουλάχιστον 1.500 μέλη του Ισλαμικού Κράτους δραπέτευσαν από φυλακές της Συρίας
- Τρίπολη – Νεστάνη: Νεκρός εντοπίστηκε ηλικιωμένος κατά την κατάσβεση πυρκαγιάς σε κατοικία
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Τρεις ανατροπές υπέρ των παιδιών


