Ληστής έτοιμος για όλα έφαγε τα λεφτά μπροστά στους αστυνομικούς
Ερασιτέχνης, όπως φαίνεται, ληστής στο Βίλχεμσχάφεν της βορειοδυτικής Γερμανίας προσπάθησε όσο μπορούσε να αποφύγει τη σύλληψη, αλλά μάταια. Ο 35χρονος έκλεψε το πορτοφόλι γυναίκας, γρήγορα άρχισε να τον κυνηγά η αστυνομία και όταν εντοπίστηκε κρυμμένος σε πάρκινγκ και άρχισε η σωματική έρευνα, πόνταρε στο γερό του στομάχι.
Ερασιτέχνης, όπως φαίνεται, ληστής στο Βίλχεμσχάφεν της βορειοδυτικής Γερμανίας προσπάθησε όσο μπορούσε να αποφύγει τη σύλληψη, αλλά μάταια.
Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία του Βιλχεμσχάφεν, την περασμένη εβδομάδα μία 70χρονη που πήγαινε να ψωνίσει σε μαγαζί με ψιλικά έπεσα θύμα ληστή, που της πήρε το πορτοφόλι και άρχισε να τρέχει.
Ο 35χρονος ληστής εξαφανίστηκε μεν, αλλά η λεπτομερής περιγραφή που έδωσε η γυναίκα και δύο μάρτυρες στους αστυνομικούς που έφτασαν στο σημείο αρκούσε για να οδηγήσει στον εντοπισμό του.
Ξεκινώντας το ψάξιμο, η αστυνομία έφτασε λίγο αργότερα σε κοντινό πάρκινγκ και βρήκε τον 35χρονο κρυμμένο ανάμεσα στα αυτοκίνητα. Τον πλησίασαν, ο ίδιος δήλωσε αθώος, και τότε άρχισε η σωματική έρευνα.
Όταν χρειάστηκε ο άνδρας, κατά τη διάρκεια της έρευνας, να βγάλει τα παπούτσια του, με μία γρήγορη κίνηση έβγαλε και τα χαρτονομίσματα που είχε κρύψει τσαλακωμένα στις κάλτσες του. Μη έχοντας τι άλλο να τα κάνει, τα έβαλε στο στόμα του και τα κατάπιε.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΗΠΑ: Πιθανή χρήση χερσαίων στρατευμάτων στο Ιράν – «Δεν θα σας το έλεγα αν το έκανα» λέει ο Τραμπ
- Χαλκιδική: Θρίλερ με τη σορό που βρέθηκε σε βαλίτσα – Το στοιχείο που «ξεκλειδώνει» το μακάβριο μυστικό
- Εξαιρετικός Τσιτσιπάς νίκησε τον Ντε μινόρ και προκρίθηκε στον τρίτο γύρο του Miami Open
- Ιράν: Οι ΗΠΑ στέλνουν περισσότερους πεζοναύτες – Η καταστροφή μεγαλώνει ενώ συμπληρώνονται 3 εβδομάδες πολέμου
- «Σκότωσε» το άγχος μέσα σε 24 λεπτά
- Αρκάς: Η σημερινή καλημέρα αφιερωμένη στην Παγκόσμια Ημέρα Κατά του Ρατσισμού







