Η Κόρτνεϊ Λαβ νομίζει ότι βρήκε πού έπεσε το μαλαισιανό αεροπλάνο
Η Κόρτνεϊ Λαβ, χήρα του κιθαρίστα και τραγουδιστή του ροκ συγκροτήματος Nirvana, Κερτ Κομπέιν, ισχυρίζεται ότι βρήκε αυτό που ανεπιτυχώς προσπαθούν να εντοπίσουν εδώ και μια εβδομάδα ερευνητές από 26 κράτη απ' όλο τον κόσμο: το χαμένο αεροσκάφος των Μαλαισιανών Αερογραμμών.
Η Κόρτνεϊ Λαβ, χήρα του κιθαρίστα και τραγουδιστή του ροκ συγκροτήματος Nirvana, Κερτ Κομπέιν, ισχυρίζεται ότι βρήκε αυτό που ανεπιτυχώς προσπαθούν να εντοπίσουν εδώ και μια εβδομάδα ερευνητές από 26 κράτη απ’ όλο τον κόσμο: το χαμένο αεροσκάφος των Μαλαισιανών Αερογραμμών.
«Υποτίθεται», γιατί όσοι ειδικοί έκαναν τον κόπο να πάρουν στα σοβαρά τις υποδείξης της 50χρονης διάσημης χήρας (και αποτυχημένης τραγουδίστριας, καθώς ταλανίζεται επί δεκαετίες από αυτοκαταστροφικές τάσεις και υπερκατανάλωση αλκοόλ και ναρκωτικών) διαπίστωσαν ότι τίποτα στη συγκεκριμένη φωτογραφία δεν υποδηλώνει την ύπαρξη ενός αεροσκάφους.
Μάλιστα, το 2009 η Λαβ έχασε την επιμέλεια της, τότε, 17χρονης κόρης της,Φράνσις Μπιν, καθώς δικαστής του Λος Άντζελες εμπιστεύτηκε την ανατροφή του παιδιού στις Γουέντι Ο’ Κόνορ και Κίμπερλι Ντόουν Κομπέιν, μητέρα και αδελφή, αντίστοιχα, του Κομπέιν.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ολυμπιακός – Μαρούσι 104-89: Νέα «100άρα» και 14/14 για τους Πειραιώτες
- Αιματηρό επεισόδιο στην Κωνσταντινούπολη: Νεκρός 17χρονος μετά από μαχαίρωμα από 15χρονο
- Πανσερραϊκός – Κηφισιά 2-1: Νίκη μετά από 3.5 μήνες!
- Επίθεση στο Ιράν: Γιατί ο στρατός του Χαμενεϊ έκανε τον Τραμπ να το ξανασκεφτεί
- Προειδοποίηση Κολυδά για τον καιρό – Έρχεται «κανονικός χειμώνας, όπως παλιά»
- Ρεάλ Μαδρίτης – Λεβάντε 2-0: Νίκη «ανάσα» οι Μαδρλιένοι αλλά και λευκά μαντήλια κατά Πέρεθ, Βινίσιους! (vid)






