Το πρωί της Τρίτης αναμένεται στην Αθήνα ο Δημήτρης Πρίφτης για να αναλάβει επισήμως τεχνικός σύμβουλος στον Παναθηναϊκό, δίπλα στον προπονητή πλέον Φραγκίσκο Αλβέρτη. Λίγες ώρες αργότερα θα πραγματοποιήσει την πρώτη προπόνηση στο ΟΑΚΑ, αφού σήμερα η προετοιμασία των «πρασίνων» για τον αγώνα με την Αναντολού Εφές ξεκίνησε υπό τις οδηγίες του τέως μάνατζερ και νυν τεχνικού της ΚΑΕ, Φραγκίσκου Αλβέρτη.

Ο Πρίφτης αποχαιρέτησε στο «Βενετόκλειο» τους παίκτες και τους πρώην συνεργάτες του στον Κολοσσό και έλυσε τη συνεργασία του με την ομάδα της Ρόδου.

Πλέον απομένει η ανακοίνωση των νησιωτών που θα συνεχίσουν με υπηρεσιακό προπονητή τον μέχρι πρότινος συνεργάτη του Πρίφτη, Μιχάλη Κουταλιανό.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού θα αναχωρήσει την ερχόμενη Πέμπτη (13/3) για την Κωνσταντινούπολη χωρίς τον Τζέιμς Γκιστ (εκτός για 10 ημέρες λόγω θλάσης στον οπίσθιο μηριαίο).

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ