Κατέβηκαν από τα ράφια τα καυτά μπλουζάκια για το Μουντιάλ της Βραζιλίας
Την αντίδραση της Βραζιλίας προκάλεσε μια σειρά από T-shirt εν όψει Μουντιάλ, τα οποία -όπως τόνισε ο αρμόδιος Οργανισμός Τουρισμού- δημιουργούν λανθασμένη εικόνα για τη χώρα. Η εταιρεία τελικά αποφάσισε να τα αποσύρει από τα ράφια.
Την αντίδραση της Βραζιλίας προκάλεσε μια σειρά από T-shirt εν όψει Μουντιάλ, τα οποία -όπως τόνισε ο αρμόδιος Οργανισμός Τουρισμού- δημιουργούν λανθασμένη εικόνα για τη χώρα. Η εταιρεία τελικά αποφάσισε να τα αποσύρει από τα ράφια.
Οι μπλούζες ήταν στα χρώματα της σημαίας της Βραζιλίας. Στη μία υπήρχε μια κοπέλα με καυτό μπικίνι και τη φράση: looking to score in Brazil. Το ρήμα score δεν έχει μόνο την έννοια του «πετυχαίνω γκολ», αλλά στην καθομιλουμένη και την έννοια της επιτυχίας στο σεξ.
Στο άλλο μπλουζάκι υπήρχε μια καρδιά στη φράση «I love Brazil», με σχήμα που άφηνε αρκετά υπονοούμενα, επίσης.
Ακόμα και η πρόεδρος της χώρας, Ντίλμα Ρουσέφ, έγραψε στο Twitter ότι η χώρα της είναι περήφανη που καλωσορίζει το Μουντιάλ, ωστόσο, θα λάβει δραστικά μέτρα κατά του σεξοτουρισμού.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στο Ηράκλειο – «Μίνι μάρκετ» ναρκωτικών στην κατοχή δύο νεαρών
- «Κοντά στην Μπόρνμουθ o Μανδάς» (pic)
- ΕΕ: Συγκαλεί έκτακτη συνεδρίαση την Κυριακή – Εξετάζει σκληρή απάντηση στον Τραμπ για την επιβολή δασμών
- Παγετός και λευκά τοπία: Οι θερμοκρασίες και τα χιόνια τα επόμενα 24ωρα – Τι θα γίνει σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη
- Το 47% των Γερμανών υπέρ μποϊκοτάζ του Μουντιάλ στις ΗΠΑ εάν ο Τραμπ συνεχίσει τις απειλές για Γροιλανδία
- AI σύντροφοι: Πώς η τεχνητή νοημοσύνη μετατρέπει τη μοναξιά σε εμπόρευμα






