Τον Λαμάρ ‘Οντομ ανακοίνωσε η Λαμποράλ Κούτσα!
«Αύριο έρχεται η μεγαλύτερη "βόμβα" στο ευρωπαϊκό μπάσκετ τη φετινή χρονιά», έγραψε ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς, μάνατζερ του Λαμάρ Όντομ στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter και μερικές ώρες αργότερα η Λαμποράλ Κούτσα τον επιβεβαίωσε καθώς ανακοίνωσε τη συμφωνία της με τον αστέρα του ΝΒΑ!
«Αύριο έρχεται η μεγαλύτερη “βόμβα” στο ευρωπαϊκό μπάσκετ τη φετινή χρονιά», έγραψε ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς, μάνατζερ του Λαμάρ Όντομ στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter και μερικές ώρες αργότερα η Λαμποράλ Κούτσα τον επιβεβαίωσε καθώς ανακοίνωσε τη συμφωνία της με τον αστέρα του ΝΒΑ!
Ο 34χρονος πάουερ φόργουορντ (2,08μ.) υπέγραψε για δύο μήνες με οψιόν επέκτασης ως το τέλος της σεζόν.
Ο δύο πρωταθλητής του ΝΒΑ με τη φανέλα των Λέικερς (2009, 2010) παρέμενε χωρίς ομάδα από την αρχή της σεζόν. Τον περασμένο Νοέμβριο έκανε αποτοξίνωση από τα ναρκωτικά.
Ο Όντομ θα έρθει στην Ελλάδα αρχικά στις 7 Μαρτίου για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και στις 21 του ίδιου μήνα στο ΣΕΦ για να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ιράν: Θα βυθίσουμε τα πολεμικά πλοία των ΗΠΑ, απειλεί σύμβουλος του Χαμενεΐ
- Ιράν: Η Ουάσιγκτον δεν θα παρατείνει την προσωρινή αναστολή των κυρώσεων για το πετρέλαιο της Ρωσίας
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Τι θα φέρει το πρώτο γεωτρύπανο
- Λίβανος: Ο Τραμπ θα επικροτούσε ενδεχόμενη κατάπαυση του πυρός μεταξύ Ισραήλ και Χεζμπολάχ
- Πανδαισία: Όλα τα γκολ από τις ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Champions League (vids)
- Γιορτή σήμερα 16 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο

