Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κάντο όπως οι μπαλαρίνες

Κάντο όπως οι μπαλαρίνες

Γνωστές βρετανίδες χορεύτριες μοιράζονται μαζί μας τα πιο σημαντικά μυστικά τους σε άσκηση και διατροφή.

Γνωστές βρετανίδες χορεύτριες μοιράζονται μαζί μας τα πιο σημαντικά μυστικά τους σε άσκηση και διατροφή.
Σανίδωσε το: Τη «σανίδα», μια από τις αποτελεσματικότερες ασκήσεις εκγύμνασης των χεριών, του κορμού και των κοιλιακών, προτείνει η χορεύτρια Τιέρνι Χιπ της Royal Opera House του Λονδίνου. «Μόνο ένα λεπτό αρκεί αλλά μετά από κάποιο διάστημα που θα έχετε δυναμώσει βάλτε στόχο τα δύο».

Get Juicy: H χορεύτρια Σάρλοτ Γκουτς, πρωταγωνίστρια στο Dirty Dancing στο Aldwych Theatre του Λονδίνου, γεμίζει το ψυγείο της με λαχανικά, σαλάτες, αυγά και γιαούρτι. Το πιο σημαντικό μυστικό της όμως είναι οι χυμοί. «Έχω γίνει μεγάλη fan τελευταία. Μας δίνει απίστευτη ενέργεια, μας παρέχει βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά και δεν μας προσθέτει κιλά». .
Επιλέξτε pilates: To pilates προτείνει η χορεύτρια Ντάρσελ Φρέντερικ -Όσει. «Το pilates είναι ιδιαίτερα χρήσιμο κομμάτι της προπόνησης μου. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα στους χορευτές αλλά και όχι μόνο. Ξεκινώντας την ημέρα μου με ασκήσεις pilates μου δίνει φοβερή ενέργεια και βοηθά το σώμα μου να εστιάσει».
Κάντο όπως στο Bollywood: H χορεύτρια Κάρολ Φουρτάδο, πρώτη χορεύτρια στην παράσταση Merchants of Bollywood ανακάλυψε στους χορούς του Bollywood μια ιδανική μορφή άσκησης. «Είναι φοβερή άσκηση. Πολύ καλή για την καρδιά. Σε κάνει αμέσως να ιδρώνεις. Ταυτόχρονα είναι πολύ διασκεδαστικό, πράγμα πολύ σημαντικό γαφού ο πιο σίγουρος τρόπος για να σταματήσεις την γυμναστική είναι να την βαριέσαι».
Βαθύ κάθισμα. Τα βαθιά καθίσματα είναι η πρόσφατη μανία της Έιμι Θόρτον. «Είμαι αποφασισμένη να αποκτήσω τα οπίσθια της J. Lo. Κάνω τρία σετ των 20 καθημερινά και όταν νιώθω ιδιαίτερα αποφασισμένη δένω μια κορδέλα για αντίσταση γύρω από τα πόδια μου, πάνω από τα γόνατα. Σε πεθαίνει».
Ξεκουράστε τους μυς. Οι μπαλαρίνες ξέρουν τι σημαίνει πόνος στα πόδια. Δώδεκα λεπτά μέσα σε μια λεκάνη με παγωμένο νερό για να ξεκουραστούν οι μυς αλλά και άραγμα στον καναπέ με τα πόδια ψηλά είναι οι πιο συνηθισμένοι τρόποι για να τον αντιμετωπίσουν. Το μασάζ είναι και αυτό μέσα στην λίστα με τα πράγματα που προτείνουν.
Ξεκινήστε την μέρα με porridge. Το νερό αντί για το γάλα το κάνει ελαφρύ. Προσθέστε μέλι κανέλα και μια μπανάνα.
Μαύρος καφές και κανέλα. Ο σκέτος καφές ενεργοποιεί τον μεταβολισμό. Τα stick της κανέλας βοηθούν στο να μην πεινάμε ανάμεσα στα γεύματα και ταυτόχρονα επίσης επιταχύνουν τον μεταβολισμό μας.
Εστιάστε στην πρωτείνη: Πολλοί χορευτές προτιμούν την πρωτείνη στο δείπνο. Βρείτε ελαφριές συνταγές με στήθος κοτόπουλο ή γαλοπούλας.
Μπαλέτο. Το ίδιο το μπαλέτο είναι ένα πολύ καλό είδος άσκησης που δεν χρειάζεται να είστε επαγγελματίας για να παρακολουθήσετε. Επιλέξτε το πρόγραμμα που σας ταιριάζει.

woman.in.gr

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 77-71: Ο Σλούκας «σφράγισε» το πλεονέκτημα έδρας

Με τον Σλούκα να σκοράρει στο φινάλε, ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε του Ολυμπιακού με 77-71 και σφράγισε το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ της Basket League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024