Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η ρομαντική έκπληξη του κ. «Breaking Bad» στην γυναίκα του

Η ρομαντική έκπληξη του κ. «Breaking Bad» στην γυναίκα του

Στο τεύχος Φεβρουαρίου του περιοδικού Details δημοσιεύεται η συνέντευξη του πρωταγωνιστή του «Breaking Bad» στην οποία γυρίζει για λίγο το χρόνο πίσω, την περίοδο που ετοίμαζαν το γάμο τους με τη σύζυγο του Lauren Parsekian. Να θυμήοσυμε ότι το ζευγάρι παντρεύτηκε τον περσινό Μάιο. Τότε, έστελνε mails σε όλους τους καλεσμένους τους να μάθουν τα […]

Στο τεύχος Φεβρουαρίου του περιοδικού Details δημοσιεύεται η συνέντευξη του πρωταγωνιστή του «Breaking Bad» στην οποία γυρίζει για λίγο το χρόνο πίσω, την περίοδο που ετοίμαζαν το γάμο τους με τη σύζυγο του Lauren Parsekian. Να θυμήοσυμε ότι το ζευγάρι παντρεύτηκε τον περσινό Μάιο.
Τότε, έστελνε mails σε όλους τους καλεσμένους τους να μάθουν τα λόγια του τραγουδιού «Beauty» των Shivers επισημαίνοντας τους να μην το αποκαλύψουν στη ίδια καθώς ετοίμαζε για εκείνη μια μεγάλη έκπληξη.
«Βρήκα τον τραγουδιστή του συγκροτήματος στο Μπρούκλιν. Φοβόταν να ταξιδέψει με αεροπλάνο, οπότε οδήγησε μέχρι το Μαλιμπού. Όταν ξεκίνησε το τραγούδι, στο οποίο συμμετείχαν όλοι, η Lauren άρχισε να κλαίει με τον πιο όμορφο τρόπο! Είναι υπέροχο να ζεις με όλη σου τη δύναμη αυτές τις στιγμές. Κάντε εκπλήξει όσο πιο συχνά μπορείτε!».
Αλλά και νωρίτερα, στο αυγουστιάτικο τεύχος του People είχε δηλώσει «Αισθάνομαι ότι θα βιώνω ένα γαμήλιο ταξίδι μέχρι να φύγω από αυτόν τον πλανήτη. Ο γάμος μου με τη Lauren ήταν το μεγαλύτερο επίτευγμα της ζωής μου. Θα είμαι για πάντα ευγνώμων».

gamos.gr

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024