Να λύσει πρόωρα το συμβόλαιο του Λίαμ Λόρενς προσπαθεί ο ΠΑΟΚ.

Η συνεργασία των δύο πλευρών λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι, ωστόσο η ΠΑΕ έχει ξεκινήσει συζητήσεις ώστε να αποδεσμεύει τους παίκτες που δεν χρειάζεται και ένας από αυτούς είναι και ο Λόρνες.

Η διοίκηση του «δικέφαλου» του Βορρά, βρίσκεται σε συζητήσεις με τον ατζέντη του παίκτη και το μόνο που απομένει είναι να καλυφθεί η διαφορά που υπάρχει στο ποσό της αποζημίωσής του.

Πάντως, ο Λόρενς, με δήλωσή του την Παρασκευή στην εφημερίδα «Metropolis» διέψευσε ότι θέλει να φύγει από τον ΠΑΟΚ:

«Είμαι πολύ ευτυχισμένος στον ΠΑΟΚ, αγαπώ πολύ την ομάδα και τους φιλάθλους της. Το μόνο που έχω στο μυαλό μου είναι να επιστρέψω (σ.σ. ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα μετά την θλάση α΄ βαθμού στη γάμπα που είχε υποστεί στο παιχνίδι με τον Άρη) και να πολεμήσω για να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ να πετύχει τους στόχους του» είπε ο Ιρλανδός.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ