Πρόωρο τέλος και την εφετινή χρονιά για τον Ντέρικ Ρόουζ!
Οι Σικάγο Μπουλς θα πρέπει να... επιβιώσουν και τη φετινή αγωνιστική περίοδο χωρίς τον αστέρα τους, Ντέρικ Ρόουζ. Μετά από ανακοίνωση που εξέδωσαν οι «ταύροι» ξεκαθαρίζουν ότι ο 25χρονος υποβλήθηκε σε επέμβαση αποκατάστασης του έσω πλαγίου συνδέσμου στο δεξί γόνατο και θα μείνει εκτός παρκέ για το υπόλοιπο της σεζόν.
Οι Σικάγο Μπουλς θα πρέπει να… επιβιώσουν και τη φετινή αγωνιστική περίοδο χωρίς τον αστέρα τους, Ντέρικ Ρόουζ.
Μετά από ανακοίνωση που εξέδωσαν οι «ταύροι» ξεκαθαρίζουν ότι ο 25χρονος υποβλήθηκε σε επέμβαση αποκατάστασης του έσω πλαγίου συνδέσμου στο δεξί γόνατο και θα μείνει εκτός παρκέ για το υπόλοιπο της σεζόν.
Ο Ρόουζ, ο οποίος τραυματίστηκε στην αναμέτρηση με τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς (22/11) «παγώνοντας» το «Rose Garden», είχε χάσει όλη την περσινή αγωνιστική περίοδο με ρήξη πρόσθιου χιαστού στο αριστερό γόνατο και εφέτος στην 11η συμμετοχή του είδε και πάλι τη χρονιά να ολοκληρώνεται άδοξα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Γάζα: Τουλάχιστον 6 νεκροί από ισραηλινά πλήγματα – Τραυματίστηκε γιος ηγετικού στελέχους της Χαμάς
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Λύση μέσω Πεκίνου στον Περσικό Κόλπο
- Η «μηχανή» του Λουίς Ενρίκε φαντάζει ανίκητη
- Μπάγερν-Παρί 1-1: Θριαμβευτές οι Γάλλοι, πήραν το εισιτήριο για τον τελικό του Champions League (vid)
- Άλμπερτ: «Δεν θα αφήσουμε τον Άταμαν να αλλάξει την κατάσταση, χωρίς να παίξει καλύτερο μπάσκετ»
- Γιορτή σήμερα 7 Μαΐου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο




