Στο γήπεδο ο Ομπάμα για να στηρίξει τον κουνιάδο του
To κολεγιακό πρωτάθλημα μπάσκετ των ΗΠΑ (NCAA) κέρδισε την προσοχή του Μπαράκ Ομπάμα, ο οποίος βρέθηκε στο γήπεδο την Κυριακή στον αγώνα του Όρεγκον απέναντι στο Μέριλαντ. Υπήρχε όμως και ένας επιπλέον λόγος: προπονητής του Όρεγκον είναι ο κουνιάδος του: ο Κραιγκ Ρόμπινσον, αδελφός της Μισέλ.
To κολεγιακό πρωτάθλημα μπάσκετ των ΗΠΑ (NCAA) κέρδισε την προσοχή του Μπαράκ Ομπάμα, ο οποίος βρέθηκε στο γήπεδο την Κυριακή στον αγώνα του Όρεγκον απέναντι στο Μέριλαντ.
Υπήρχε όμως και ένας επιπλέον λόγος: προπονητής του Όρεγκον είναι ο κουνιάδος του: ο Κραιγκ Ρόμπινσον, αδελφός της Μισέλ Ομπάμα.
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ δεν ήταν μόνος στο γήπεδο, αφού μαζί ήταν η Μισέλ και οι κόρες τους. Για την ιστορία, η ομάδα του «κόουτς» κουνιάδου κέρδισε με 90-83.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πειραιάς: Ανήλικοι πέταξαν κροτίδα μέσα σε λεωφορείο – Μία σύλληψη
- Ουκρανία και η Ρωσία αλληλοκατηγορούνται για πολλές παραβιάσεις της πασχαλινής κατάπαυσης του πυρός
- Tesla FSD: Πρώτη άδεια για «πλήρως αυτόνομη οδήγηση» σε ευρωπαϊκή χώρα
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts της εβδομάδας [12.04 – 18.04.2026]
- Βατούτιν: «Έτοιμη να επιστρέψει στη Euroleague η ΤΣΣΚΑ, αλλά…»
- Κρήτη: Συναγερμός στο Ρέθυμνο – 10χρονος έπεσε σε πηγάδι




