Έκθεση ζωγραφικής του Σιλβέστερ Σταλόνε στην Αγ.Πετρούπολη
Έκθεση με πίνακες ζωγραφικής που δημιούργησε ο διάσημος ηθοποιός Σιλβέστερ Σταλόνε φιλοξενεί, ώς τις 13 Ιανουαρίου 2014, το Ρωσικό Μουσείο στην Αγία Πετρούπολη. «Νομίζω πως είμαι καλύτερος ζωγράφος, απ' ότι ηθοποιός» δήλωσε στην τελετή εγκαινίων ο Σταλόνε, εκμυστηρευόμενος ότι εάν μπορούσε θα αφιέρωνε τη ζωή του στη ζωγραφική και όχι στην υποκριτική.
Έκθεση με πίνακες ζωγραφικής που δημιούργησε ο διάσημος ηθοποιός Σιλβέστερ Σταλόνε φιλοξενεί, ώς τις 13 Ιανουαρίου 2014, το Ρωσικό Μουσείο στην Αγία Πετρούπολη.
Σύμφωνα με το BBC, η έκθεση έχει τίτλο «Σιλβέστερ Σταλόνε. Τέχνη. 1975-2013» και περιλαμβάνει 36 έργα, τα οποία ο 67χρονος ηθοποιός δημιούργησε τα τελευταία 40 χρόνια.
«Νομίζω πως είμαι καλύτερος ζωγράφος, απ’ ότι ηθοποιός» δήλωσε στην τελετή εγκαινίων ο Σταλόνε, εκμυστηρευόμενος ότι εάν μπορούσε θα αφιέρωνε τη ζωή του στη ζωγραφική και όχι στην υποκριτική.
Αναφερόμενος στην έκθεση ο διευθυντής του Μουσείου Βλαντιμίρ Γκούσεβ υποστήριξε πως στα έργα «αποτυπώνεται ο χαρακτήρας ενός ανθρώπου με πάθος» και ότι δεν απλώς «έργα ενός ερασιτέχνη».
Αρκετοί πάντως σχολίασαν αρνητικά την απόφαση του μουσείου να φιλοξενήσει έργα του Σταλόνε, κάνοντας λόγο για έκθεση-παρωδία.
Απαντώντας στους επικριτές του, ο Σταλόνε δήλωσε: «Εάν η επίσκεψή μου αποτελεί πρόκληση, τότε ας είναι».
Οι επιμελητές του μουσείου υπερασπίστηκαν την απόφασή τους, λέγοντας ότι παρουσιάζεται στην πτέρυγα όπου φιλοξενούνται εκθέσεις μοντέρνας τέχνης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Νίκος Καχτίτσης: Δονκιχωτική φύση
- Κικίλιας για ONEX–Hanwha: Νέα διατλαντική συμμαχία με ρίζες στα «Liberties» και βλέμμα στην αναγέννηση της ναυπηγικής βιομηχανίας
- Ούρλιαζα κάθε μέρα σαν τρελός: Η μεταμόρφωση που έκανε τον Κρίστιαν Μπέιλ να «σπάσει»
- Final Four: Εξαντλήθηκαν… ακαριαία τα εισιτήρια της δεύτερης φάσης – Πότε είναι η επόμενη
- Καραμπόλα πέντε φορτηγών στην Αθηνών–Κορίνθου: Χάος στην κυκλοφορία στον Ασπρόπυργο
- Λος Άντζελες: 45 μέρες φυλάκισης σε άντρα που έδωσε αλκοόλ σε γεράκι




