Ο σκηνοθέτης του «Πύργου του Ντάουντον» περνά στο σινεμά
Το μπεστ σέλερ του Μάρκους Ζούσακ, Η Κλέφτρα των Βιβλίων, ετοιμάζει ο σκηνοθέτης Μπράιαν Πέρσιβαλ για τη μεγάλη οθόνη. Η ταινία επικεντρώνεται στην ιστορία της μικρής Λίζελ ενός κοριτσιού που μαθαίνει να διαβάζει στη Γερμανία του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Δείτε αποκλειστική σκηνή της ταινίας στο in.gr
Το μπεστ σέλερ του Μάρκους Ζούσακ, Η Κλέφτρα των Βιβλίων, ετοιμάζει ο σκηνοθέτης Μπράιαν Πέρσιβαλ για τη μεγάλη οθόνη.
Η ταινία επικεντρώνεται στην ιστορία της μικρής Λίζελ ενός κοριτσιού που μαθαίνει να διαβάζει στη Γερμανία του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.
Το κορίτσι δίνεται για υιοθεσία σε ανάδοχη οικογένεια. Με την υποστήριξη της οικογένειάς της και την προτροπή του Μαξ, ενός νεαρού εβραίου πρόσφυγα που η οικογένειά κρύβει στο σπίτι της, η Λιζέλ μαθαίνει σιγά-σιγά να διαβάζει.
Για την Λίζελ και τον Μαξ, η δύναμη των λέξεων και της φαντασίας γίνεται ο μοναδικός τρόπος διαφυγής από τον εφιάλτη του πολέμου.
Στην ταινία πρωταγωνιστεί ο Τζέφρι Ρας και η Έμιλι Γουάτσον και πρόκειται να προβληθεί στις ελληνικές αίθουσες στις 13 Φεβρουαρίου 2014.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ισημερινός: Ενοπλοι σκότωσαν έξι ανθρώπους σε πλαζ, ανάμεσά τους κορίτσι 2 ετών
- Κόσοβο: Νίκη Κούρτι στις βουλευτικές εκλογές – Μεγάλες πιθανότητες σχηματισμού κυβέρνησης
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Νεύρα στο Αιγαίο
- Σίγουρος ο Κριστιάνο Ρονάλντο: «Αν δεν έχω τραυματισμούς, θα φτάσω σίγουρα τα 1.000 γκολ»
- Βρετανία: Καμία νέα γεώτρηση στη Βόρεια Θάλασσα – Ιστορική κατάρρευση για τη Βρετανία
- Μπράγκα – Μπενφίκα 2-2: «Πέταξε» δύο βαθμούς η ομάδα του Μουρίνιο, μοίρασε ασίστ ο Παυλίδης (vid)




