Συνεχίζει στο Champions League η Βουλιαγμένη
Η Βουλιαγμένη προκρίθηκε στον γ΄ γύρο της προκριματικής φάσης του Τσάμπιονς Λιγκ Ανδρών, μετά την επικράτησή της με 13-9 επί της Ακουακιάρα Νάπολι.
Η Βουλιαγμένη προκρίθηκε στον γ΄ γύρο της προκριματικής φάσης του Τσάμπιονς Λιγκ Ανδρών, μετά την επικράτησή της με 13-9 επί της Ακουακιάρα Νάπολι.
Η ελληνική ομάδα είχε ξεκινήσει με ήττα στην Κροατία, απέναντι στη διοργανώτρια του 5ου ομίλου Πριμόριε Ριέκα (3-10). Το συγκρότημα του Τεό Λοράντου επανάκαμψε όμως άμεσα και με δύο συνεχείς νίκες, χθες εναντίον του Ανόβερου με 15-10 και σήμερα επί της ιταλικής ομάδας, κατάκτησε τη δεύτερη θέση και την πρόκριση, πίσω από την «οικοδέσποινα» Ριέκα.
Τα οκτάλεπτα: 3-3, 3-2, 3-2, 4-2.
Τα γκολ της Βουλιαγμένης σημείωσαν οι, Ελμισιάν 3, Μυλωνάκης 2, Βελώνιας 2, Μασμανίδης 2, Αφρουδάκης, Χρυσοσπάθης, Μιράλης και Τίγκας. Για τη Νάπολι του Πάολο Ντε Κρεσέντζο σκόραραν οι, Γκαλέτα 4, Λουόγκο 2, Πέτκοβιτς 2 και Ντι Κοστάντζο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Τι έδειξε μια νέα έρευνα για τη μεσογειακή διατροφή;
- Ανεβαίνει ο υδράργυρος – Καλοκαιρινός ο καιρός και σήμερα
- Γυναίκες ξαναγράφουν την ιστορία στη Wikipedia: Ένας αγώνας ενάντια στην ανισότητα
- Σε έχω δει, κάπου σε ξέρω: Η επιστήμη γνωρίζει γιατί ξεχνάμε εύκολα τα ονόματα κάποιων
- Κυπριακό χωριό πουλήθηκε σε ισραηλινή εταιρεία – Οι περιβαλλοντικοί και πολιτικοί προβληματισμοί
- Πόσο πρέπει να ανησυχούμε για τον χανταϊό που ξέσπασε στο MV Hondius;





