Έκρηξη φουσκωτού στρώματος σπέρνει τον πανικό σε κτίριο της Βρετανίας
Πανικός σε πολυκατοικία μικρής σκωτσέζικης πόλης, όταν έσκασε το φουσκωτό στρώμα που χρησιμοποιούσε στο κρεβάτι του ένοικος του κτιρίου. Η έκρηξη ήταν τόσο δυνατή που πήρε μαζί της και κομμάτια από τη στέγη. Ο ένοικος, ένας 53χρονος, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε κατάσταση σοκ.
Πανικός σε πολυκατοικία της μικρής σκωτσέζικης πόλης, Αλεξάντρια, όταν έσκασε το φουσκωτό στρώμα που χρησιμοποιούσε στο κρεβάτι του ένοικος του κτιρίου.
Η έκρηξη ήταν τόσο δυνατή που πήρε μαζί της και μέρος της στέγης, τα πλακάκια από τους τοίχους και τζάμια από τα παράθυρα, τα οποία έσκασαν στο έδαφος.
Ο ένοικος, ένας 53χρονος, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε κατάσταση σοκ.
{{{ map }}}
Οι ένοικοι του κάτω διαμερίσματος τρομοκρατημένοι πετάχτηκαν όρθιοι. «Είδα στο ταβάνι μου ρωγμές και άκουσα πράγματα να φεύγουν από το παράθυρο. Δεν ήξερα τι να κάνω, οπότε κλείδωσα τα σκυλιά και τα γατιά μου στην κουζίνα και κατέβηκα κάτω. Έτρεμα ολόκληρη» δήλωσε μια 41χρονη.
Ακόμα και οι θαμώνες της παρακείμενης παμπ τρόμαξαν. «Νομίζαμε ότι έγινε έκρηξη αερίου» δήλωσε ο ιδιοκτήτης.
Πάντως, τα ειδικά συνεργεία της πυροσβεστικής που κλήθηκαν να εξετάσουν το κτίριο δήλωσαν ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με την στατικότητά του.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ουγγαρία: Δεν θα δεχτούμε «ούτε έναν μετανάστη», απειλεί ο Όρμπαν – Αψηφά τη νέα συμφωνία της ΕΕ
- Στα κάγκελα οι γαλάζιοι βουλευτές για τους αγρότες: Δριμεία κριτική, ζητούν εξηγήσεις και λύσεις
- Καλύβια: Φωτογραφικά ντοκουμέντα από τον εμπρηστικό μηχανισμό που είχε τοποθετηθεί κάτω από αυτοκίνητο
- Το μαροκινό καφτάνι στον Κατάλογο Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO
- Αυτή είναι η διαδικασία για το συμβόλαιο του Λανουά
- Int.: Έρχεται αυτό το Σάββατο στα νέα με τα μεγάλα γεγονότα του 21ου αιώνα




