Μια ζωή σε διαγωνισμούς αφιερώνει βρετανή κερδίζοντας δώρα χιλιάδων ευρώ
Η επιμονή και η υπομονή έπιασαν τόπο και η υλική επιβράβευση ήρθε. Η απτόητη Βρετανίδα, Κιμ Σίαρλ, κέρδισε 119.574 ευρώ μετά από συμμετοχή της σε 100 διαγωνισμούς καθημερινά επί 24 χρόνια. Η 50χρονη δοκίμασε για πρώτη φορά την τύχη της στα 26, σε μια δύσκολη φάση της ζωής της, όταν έδινε τη μάχη κατά του καρκίνου.
Η επιμονή και η υπομονή έπιασαν τόπο και η υλική επιβράβευση ήρθε. Η απτόητη Βρετανίδα, Κιμ Σίαρλ, κέρδισε 119.574 ευρώ μετά από συμμετοχή της σε 100 διαγωνισμούς καθημερινά επί 24 χρόνια.
Η 50χρονη δοκίμασε για πρώτη φορά την τύχη της στα 26, σε μια δύσκολη φάση της ζωής της, όταν έδινε τη μάχη κατά του καρκίνου.
Την «καριέρα» της εγκαινίασε ένας φούρνος μικροκυμάτων που κέρδισε το 1989. Ο «χορός» των διαγωνισμών εξελίχθηκε συναρπαστικός, με τα δώρα να πέφτουν βροχή.
Τα χρόνια μπορεί να περνούσαν αλλά το ενδιαφέρον δεν ατόνησε ούτε στιγμή, καθώς η Κιμ ακόμα και στις διακοπές της «ξεσκόνιζε» περιοδικά και ιστοσελίδες διαγωνισμών.
Τα βραβεία ποικίλαν, ορισμένες φορές συνηθισμένα και άλλοτε εντυπωσιακά. Από τοστιέρα μέχρι ταξίδια σε Φλόριντα, Χαβάη και Αυστραλία. Ωστόσο, ορισμένα δεν τα χρησιμοποίησε ποτέ.
Η Κιμ θα συνεχίσει ακάθεκτη να συμμετέχει σε διαγωνισμούς μέχρι να κερδίσει ένα νέο, μοδάτο αυτοκίνητο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Όρμπαν «μπλόκαρε» ξανά το δάνειο των 90 δισ. για την Ουκρανία – «Θα βρούμε τρόπο», λέει η φον ντερ Λάιεν
- «X»: Το νέο κουμπί που έρχεται δεν είναι και τόσο… νέο
- Μητσοτάκης: Εξαιρετικά θετικό ότι ενεργοποιήθηκε η ρήτρα αμυντικής συνδρομής όταν η Κύπρος δέχθηκε επίθεση
- Ρωσία: Νέα έκκληση για τερματισμό των εχθροπραξιών στον Περσικό Κόλπο
- Οι «27» προκρίνουν ευελιξία στη λήψη μέτρων για μείωση του κόστους ενέργειας –Επιμένουν σε ενεργειακή μετάβαση
- Καλύτερη δουλειά προτείνει στους συναδέλφους του στην ΕΕ, ο Ολλανδός πρωθυπουργός






