Στις 7 Σεπτεμβρίου η παράσταση «Βάκχες» στα Αισχύλεια
Στις 7 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο των Αισχύλειων του Δήμου Ελευσίνας η παράσταση «Βάκχες» που σκηνοθετεί η Μάρθα Φριντζήλα. Η παράσταση αναβλήθηκε κατά την επίσημη διεξαγωγή της στις 25 Αυγούστου λόγω της λιποθυμίας ενός από τους ηθοποιούς της παράστασης. Εξ αιτίας αυτού, τα εγκαίνια της έκθεσης του Νίκου Ναυρίδη στο Παλαιό Ελαιουργείο μεταφέρονται στις 5 από τις 7 Σεπτεμβρίου.
Στις 7 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο των Αισχύλειων του Δήμου Ελευσίνας η παράσταση «Βάκχες» που σκηνοθετεί η Μάρθα Φριντζήλα. Η παράσταση αναβλήθηκε κατά την επίσημη διεξαγωγή της στις 25 Αυγούστου λόγω της λιποθυμίας ενός από τους ηθοποιούς της παράστασης.
Εξ αιτίας αυτού του γεγονότος μεταφέρονται τα εγκαίνια της έκθεσης του Νίκου Ναυρίδη στο Παλαιό Ελαιουργείο από τις 7 στις 5 Σεπτεμβρίου 2013, στις 19:00.
Η διάρκεια της έκθεσης με τίτλο …..Try again. Fail again. Fail better (…Προσπάθησε πάλι, απότυχε πάλι, απότυχε καλύτερα) διαρκεί από την 1η Σεπτεμβρίου ως τις 13 Οκτωβρίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τίνος είσαι εσύ; Η Φραντσέσκα Σκορσέζε δεν ντρέπεται να πει ότι βρήκε δουλειά χάρη στο διάσημο επίθετό της
- «Οι πραγματικοί αγρότες έχουν μείνει απλήρωτοι»: Σφοδρά πυρά κατά της κυβέρνησης στο φόντο των κινητοποιήσεων
- Ταμείο Ανάκαμψης: Ψαλίδι σε 135 έργα του «Ελλάδα 2.0» – Ολόκληρη η λίστα
- Λειψοί: Ανάμεσα στους 5 πιο αναζωογονητικούς προορισμούς του κόσμου για μείωση του στρες
- «Ολυμπιακός και Μόρις συμφώνησαν ως το τέλος της σεζόν»
- Η Kaspersky προειδοποιεί για έκρηξη κυβερνοεπιθέσεων κατά επιχειρήσεων στην Ελλάδα






