Η Σέλτικ γλίτωσε τα… χειρότερα στο 2-2 με την Ινβερνές
Την πρώτη της βαθμολογική απώλεια γνώρισε η Σέλτικ στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Premier League της Σκοτίας, καθώς «πέταξε» δύο εντός έδρας βαθμούς κόντρα στην Ινβερνές. Μάλιστα, η ομάδα του Γιώργου Σαμαρά, ο οποίος ήταν εκτός αποστολής (τραυματίστηκε στον μεσοβδόμαδο αγώνα του Champions League), ισοφάρισε στο 81’ με γκολ του Μάθιους και έτσι έσωσε την «παρτίδα» αποφεύγοντας την πρώτη ήττα για φέτος και μάλιστα μέσα στο «Σέλτικ Παρκ». Αυτή είναι η πρώτη απώλεια για Σέλτικ και Ινβερνές, καθώς η πρώτη είχε «δύο στα δύο» και η δεύτερη είχε «τρία στα τρία».
Την πρώτη της βαθμολογική απώλεια γνώρισε η Σέλτικ στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Premier League της Σκοτίας, καθώς «πέταξε» δύο εντός έδρας βαθμούς κόντρα στην Ινβερνές.
Μάλιστα, η ομάδα του Γιώργου Σαμαρά, ο οποίος ήταν εκτός αποστολής (τραυματίστηκε στον μεσοβδόμαδο αγώνα του Champions League), ισοφάρισε στο 81’ με γκολ του Μάθιους και έτσι έσωσε την «παρτίδα» αποφεύγοντας την πρώτη ήττα για φέτος και μάλιστα μέσα στο «Σέλτικ Παρκ». Αυτή είναι η πρώτη απώλεια για Σέλτικ και Ινβερνές, καθώς η πρώτη είχε «δύο στα δύο» και η δεύτερη είχε «τρία στα τρία».
Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής:
Σάββατο
Σέλτικ – Ινβερνές 2-2 (42′ Μουλγκρού, 81′ Μάθιους / 14′ Ντόραν, 34′ Φόραν)
Νταντί Γιουνάιτεντ – Σεντ Τζόνστοουν 4-0 (4′ Γουότσον, 24′ Γκουντγουίλι, 39′ Μακέι-Στίβεν, 52′ Άρμστρονγκ)
Χαρτς – Αμπερντίν 2-1 (17′ Γουόκερ, 88′ ΜακΓκι / 68′ ΜακΓκιν)
Κιλμάρνοκ – Χιμπέρνιαν 1-2 (23′ Νίκολσον / 47′ και 79′ Κρεγκ)
Μάδεργουελ – Πάτρικ Θισλ 1-0 (21′ Σάτον)
Ρος Κάουντι – Σεντ Μίρεν 3-0 (8′ Κέτλγουελ, 24′ και 57′ Μπρίτεν)
Η βαθμολογία
1. Ινβερνές 10
2. Σέλτικ 7
3. Σεντ Τζόνστοουν 7
4. Αμπερντίν 6
5. Μάδεργουελ 6
6. Πάτρικ Θισλ 5
7. Νταντί Γιουνάινεντ 5
8. Χιμπέρνιαν 4
9. Ρος Κάουντι 3
10. Κιλμάρνοκ 2
11. Σεντ Μίρεν 1
12. Χαρτς -8
*-15 η Χαρτς
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Μπολόνια – Ίντερ 3-3: «Χορταστική» ισοπαλία στο «Νταλ’ Άρα»
- Νεκροί 18 φοιτητές από επίθεση της Ουκρανίας στο Λουγκάνσκ
- Σερβία: Μεγαλειώδης αντικυβερνητική διαδήλωση – Χιλιάδες πολίτες ζήτησαν δικαιοσύνη για τα θύματα του Νόβι Σαντ και εκλογές
- Μπαρτσελόνα – Λιόν 4-0: Πρωταθλήτριες Ευρώπης στο ποδόσφαιρο γυναικών οι Καταλανές (vid)
- Η Χαλ ανέβηκε στην Premier League και εξασφαλίζει το «χρυσό» μπόνους των 200 εκατ. λιρών (1-0)
- Οι χρυσές business του Μουντιάλ λίγο πριν από τη… σέντρα


