Το σπίτι της με χίλιες γάτες μοιράζεται μια αμερικανίδα
Φιλόζωη σε σημείο εμμονής; Χίλιες γάτες συγκατοικούν με τη Λίνεα Λατάντζιο στο σπίτι της στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ, γεγονός που θα μπορούσε κάλλιστα να καταγραφεί στο βιβλίο Γκίνες. Η αγάπη της για τα ζώα και ειδικά για τις γάτες την έκανε χρόνο με το χρόνο να στεγάζει και να φροντίζει όλο και περισσότερες.
Φιλόζωη σε σημείο εμμονής; Χίλιες γάτες συγκατοικούν με τη Λίνεα Λατάντζιο στο σπίτι της στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ, γεγονός που θα μπορούσε κάλλιστα να καταγραφεί στο βιβλίο Γκίνες.
Η αγάπη της για τα ζώα και ειδικά για τις γάτες την έκανε χρόνο με το χρόνο να στεγάζει και να φροντίζει όλο και περισσότερες.
Τι την ώθησε σε αυτή την πράξη αγάπης; Κινητήριος μοχλός ήταν το τραυματικό διαζύγιό της, που όπως φαίνεται τη στιγμάτισε, καθώς μετά από αυτό ξεκίνησε να σώζει γάτες και να ομορφαίνει τη μοναχική της βίλα.
«Ομολογώ πως είμαι υπερβολική. Είναι εμμονή» αποκάλυψε η Λίνεα, που έχει κυριολεκτικά παραχωρήσει το σπίτι της στις γάτες μετακομίζοντας απέναντί τους.
Η σωτήρια δράση αγάπης δεν σταματά εδώ, καθώς η Λίνεα έχει ιδρύσει ένα κέντρο φύλαξης ζώων, «The Cat House on the Kings», ένα τεράστιο καταφύγιο που προσφέρει στέγη, τροφή και ιατρική περίθαλψη σε γάτες, σκύλους ακόμα και σε κατσίκες.
Το κέντρο δίνει ένα μήνυμα φιλοζωίας, καθώς παρακινεί τον κόσμο να υιοθετεί και να προστατεύει τα ζώα.
Λειτουργεί αποκλειστικά με τη συνδρομή των πολιτών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κορόνα: «Αυτό είναι το χρονικό πλαίσιο για την αναδόμηση – Να επαναφέρουμε τον Παναθηναϊκό εκεί που αξίζει»
- Περιφέρεια προσφέρει επίδομα 300 ευρώ σε νεοδιοριζόμενους γιατρούς
- Οι καλλιτέχνες που χάσαμε το 2025, μέσα από τα δικά τους λόγια
- Τουρκία: Τρεις αστυνομικοί νεκροί σε μάχη με μέλη του ΙΚ στην επαρχία Γιάλοβα – Σκοτώθηκαν και έξι τζιχαντιστές
- Με Τζόουνς στην αποστολή η Παρτιζάν για Βαλένθια
- Εντυπωσιακές εικόνες από το ηφαίστειο Κιλαουέα στη Χαβάη: Νεαροί πόζαραν ανενόχλητοι δίπλα στη λάβα





