Προβολή της ταινίας Le Capital του Κ.Γαβρά στο Ευρωκοινοβούλιο
Εκδήλωση με προβολή της ταινίας «Le Capital» του Κώστα Γαβρά με την παρουσία του ίδιου του σκηνοθέτη και συζήτηση με θέμα: «Χρηματοπιστωτικές αγορές: έχουν απεριόριστη δύναμη;» πραγματοποιήθηκε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Ο πολυβραβευμένος Έλληνας σκηνοθέτης Κώστας Γαβράς μίλησε για την κρίση στην Ελλάδα, σημειώνοντας: «Η Ελλάδα έχει ζήσει φοβερές καταστροφές, θα ξαναβρεί και πάλι τον δρόμο της».
Παράλληλα, ανέφερε: «Το Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο είναι το κέντρο της Ευρώπης και είμαι εντυπωσιασμένος που βλέπουν την ταινία μου σε αυτό τον χώρο».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ένα «παγόβουνο» στην εστία της Μπάγερν
- Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη: Κρούσμα μηνιγγίτιδας στο ΑΠΘ – Στη ΜΕΘ 19χρονος φοιτητής, ιχνηλατούνται οι επαφές του
- Μενίδι: Η στιγμή της φονικής παράσυρσης της ηλικιωμένης από φορτηγό
- Εξαρθρώθηκε κύκλωμα που διακινούσε μεγάλες ποσότητες κοκαΐνης και κάνναβης – Κατασχέθηκαν ναρκωτικά αξίας 2,5 εκατ. ευρώ
- Νέες, «τρομακτικές» φωτογραφίες του Μάικλ Τζάκσον με ανήλικους
- Πρωτόγνωρα τοπία, προσκρούσεις μετεωριτών και μια απόκοσμη έκλειψη – Τι είδαν οι αστροναύτες του Artemis II




