Φωτογραφίες από το Αεροπορικό Σόου του Παρισιού
Πενήντα χρόνια ζωής συμπληρώνει φέτος το Αεροπορικό Σόου του Παρισιού, το οποίο πραγματοποιείται το διάστημα 17-23 Ιουνίου στο αεροδρόμιο Λε Μπουρζέ λίγο έξω από τη γαλλική πρωτεύουσα. Στη μεγάλη έκθεση της αεροπορικής βιομηχανίας, στην οποία οι κατασκευαστές ανταγωνίζονται για να εξασφαλίσουν παραγγελίες για τα μοντέλα τους, κυριάρχησαν φέτος τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη, τόσο για στρατιωτική όσο και για πολιτική χρήση.
Πενήντα χρόνια ζωής συμπληρώνει φέτος το Αεροπορικό Σόου του Παρισιού, το οποίο πραγματοποιείται το διάστημα 17-23 Ιουνίου στο αεροδρόμιο Λε Μπουρζέ λίγο έξω από τη γαλλική πρωτεύουσα.
Στη μεγάλη έκθεση της αεροπορικής βιομηχανίας, στην οποία οι κατασκευαστές ανταγωνίζονται για να εξασφαλίσουν παραγγελίες για τα μοντέλα τους, κυριάρχησαν φέτος τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη, τόσο για στρατιωτική όσο και για πολιτική χρήση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Σουδάν: Τρεις πολύνεκρες επιθέσεις εναντίον κέντρων υγείας μέσα σε μια εβδομάδα στο Κορντοφάν
- Κολομβία: Τουλάχιστον 13 νεκροί εξαιτίας ασυνήθιστων για αυτήν την εποχή ισχυρών βροχοπτώσεων
- Κούβα: Δύο πολεμικά πλοία με ανθρωπιστική βοήθεια στέλνει το Μεξικό
- Ο Τραμπ διαβεβαιώνει πως θα υποδεχτεί τον Σι Τζινπίνγκ «προς το τέλος της χρονιάς» στον Λευκό Οίκο
- Πορτογαλία: Σαρωτική νίκη του σοσιαλιστή Σεγκούρο στις προεδρικές εκλογές έναντι του ακροδεξιού Βεντούρα
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Κατάσκοπος 3 χρόνια και όχι μόλις 3 μήνες



