Φωτογραφίες από το Αεροπορικό Σόου του Παρισιού
Πενήντα χρόνια ζωής συμπληρώνει φέτος το Αεροπορικό Σόου του Παρισιού, το οποίο πραγματοποιείται το διάστημα 17-23 Ιουνίου στο αεροδρόμιο Λε Μπουρζέ λίγο έξω από τη γαλλική πρωτεύουσα. Στη μεγάλη έκθεση της αεροπορικής βιομηχανίας, στην οποία οι κατασκευαστές ανταγωνίζονται για να εξασφαλίσουν παραγγελίες για τα μοντέλα τους, κυριάρχησαν φέτος τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη, τόσο για στρατιωτική όσο και για πολιτική χρήση.
Πενήντα χρόνια ζωής συμπληρώνει φέτος το Αεροπορικό Σόου του Παρισιού, το οποίο πραγματοποιείται το διάστημα 17-23 Ιουνίου στο αεροδρόμιο Λε Μπουρζέ λίγο έξω από τη γαλλική πρωτεύουσα.
Στη μεγάλη έκθεση της αεροπορικής βιομηχανίας, στην οποία οι κατασκευαστές ανταγωνίζονται για να εξασφαλίσουν παραγγελίες για τα μοντέλα τους, κυριάρχησαν φέτος τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη, τόσο για στρατιωτική όσο και για πολιτική χρήση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ξηρασία, καταιγίδες, άνοδος της παγκόσμιας θερμοκρασίας – Οι προβλέψεις για «σούπερ» Ελ Νίνιο το καλοκαίρι
- Κυριακή του Πάσχα με σούβλες και μαζικό ψήσιμο του οβελία σε κάθε γειτονιά και πόλη
- Οι πασχαλινές ευχές του Ροντινέι από τις Σπέτσες (pic)
- Δύο σοβαροί τραυματισμοί από βεγγαλικά στην Κορινθία: Ακρωτηριάστηκε το δάχτυλο 19χρονου
- Έπσταϊν, Ιράν, Lego και Τραμπ: Ο Mr Explosive για τα πιο viral βίντεο των ημερών
- Νέα Υόρκη: Ο δήμαρχος Μαμντάνι ευχήθηκε «καλή Ανάσταση» στα ελληνικά και κέρδισε τις εντυπώσεις




