Κατακαλόκαιρο η απόφαση για την προσφυγή Δώνη κατά ΠΑΟΚ
Μετά από τρεις αναβολές εκδικάστηκε το απόγευμα της Δευτέρας η προσφυγή του Γιώργου Δώνη σε βάρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Η απόφαση αναμένεται να ανακοινωθεί σε περίπου ένα μήνα.
Μετά από τρεις αναβολές εκδικάστηκε το απόγευμα της Δευτέρας η προσφυγή του Γιώργου Δώνη σε βάρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Η εκδίκαση έγινε από πενταμελή επιτροπή καθώς έγινε δεκτή η ένστανση που είχε καταθέσει την προηγούμενη εβδομάδα η ασπρόμαυρη ΠΑΕ για την σύνθεσή της. Έτσι, η επιτροπή αποτελείτο από δύο μέλη του συνδέσμου προπονητών, δύο εκπροσώπους της Σούπερ Λίγκα και έναν συνταξιούχο δικαστικό. Μάλιστα, ο τελευταίος έκανε προσπάθειες ακόμη και μετά το τέλος της εκδίκασης για συμβιβαστική λύση μεταξύ των δύο πλευρών.
Ο ΠΑΟΚ κατέθεσε ένσταση για την εγκυρότητα των συμβάσεων του Γρηγόρη Γεωργίτσα και του Μίοντραγκ Μένταν και πήρε προθεσμία για να κατεθέσει υπόμνημα μέχρι την επόμενη Τρίτη.
Η πλευρά Δώνη υποστήριξε ότι δέχτηκε ο Ελληνας τεχνικός μηνύματα απειλητικού περιεχομένου από τον Γκέρμαν Τσιτσιακόφ.
Ο ΠΑΟΚ αντέτεινε ότι ο πρώην προπονητής της ομάδας δεν ενημέρωσε γι’ αυτά τα μηνύματα τους ανθρώπους του «Δικεφάλου», ώστε να ξεκαθαριστεί αν αποτελούσαν επίσημη θέση της ΠΑΕ ή απλά παρερμηνεύτηκε το μήνυμά τους.
Ο Δώνης ζητά δεδουλευμένα ύψους 200.000 ευρώ για τον ίδιο και περίπου 130.000 ευρώ για τους συνεργάτες του. Εάν επιδικαστεί και ηθική βλάβη η ΠΑΕ θα κληθεί να πληρώσει επιπλέον περίπου 400.000 ευρώ.
Η απόφαση αναμένεται να ανακοινωθεί σε περίπου ένα μήνα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Κόκκινα δάνεια»: Κραυγή αγωνίας από δανειολήπτες με τα funds να δρουν πέρα από κάθε έλεγχο
- ΠΑΟΚ-Λεβαδειακός 3-0: Όλα έγιναν γρήγορα και εύκολα για τους Θεσσαλονικείς
- Πέντε συλλήψεις για οπαδικό επεισόδιο στον Άγιο Δημήτριο τον περασμένο Δεκέμβριο – Βρέθηκαν σφαίρες και 300.000 ευρώ
- ΠΑΟΚ – Λεβαδειακός: Διακοπή στο 20΄ και συγκίνηση για τον οπαδό που έχασε τη ζωή του στην Καλαμαριά
- Χωρίς δουλειά τις Παρασκευές – «Διαγράφοντας» το 40ωρο εργασίας
- Ο Μπέντζαμιν Σέσκο είναι ο νέος… Σόλσκιερ


