Θέλω να παντρευτώ τη γάτα μου, δηλώνει ο Καρλ Λάγκερφελντ
Ο εκκεντρικός Καρλ Λάγκερφελντ δήλωσε ότι θέλει να παντρευτεί την ενός έτους σιαμαία γάτα του, Σουπέτ, λέγοντας ότι είναι το πιο πολύτιμο απόκτημά του. Η Σουπέτ έχει το δικό της προσωπικό, ανάμεσά τους τρία άτομα που είναι επιφορτισμένα με το να καταγράφουν όλα όσα κάνει η γάτα όταν ο δημοφιλής μόδιστρος λείπει από το Παρίσι.
Ο εκκεντρικός Καρλ Λάγκερφελντ δήλωσε ότι θέλει να παντρευτεί την ενός έτους σιαμαία γάτα του, Σουπέτ, λέγοντας ότι είναι το πιο πολύτιμο απόκτημά του.
Η Σουπέτ έχει το δικό της προσωπικό, ανάμεσά τους τρια άτομα που είναι επιφορτισμένα με το να καταγράφουν όλα όσα κάνει η γάτα όταν ο δημοφιλής μόδιστρος λείπει από το Παρίσι. Στη συνέχεια ενημερώνουν τον Λάγκερφελντ για το πως η γάτα του περνά τον χρόνο της μακριά του.
«Δεν υπάρχει ακόμα γάμος ανάμεσα σε ανθρώπους και ζώα. Ποτέ δεν θα μπορούσα να φανταστώ ότι θα ερωτευόμουν έτσι μία γάτα» δήλωσε ο Λάγκερφελντ στο CNN.
Όταν ρωτήθηκε εάν η γάτα ταξιδεύει με το ιδιωτικό του τζετ, ο δημοφιλής σχεδιαστής μόδας δήλωσε: «Ναι, γιατί όχι;»
Εκτός από το δικό της υπηρετικό προσωπικό, η Σουπέτ έχει 27.000 follower στο Twitter. Διαθέτει το δικό της μαξιλάρι και γευματίζει με τον Λάγκερφελντ δύο φορές την ημέρα, τρώγοντας φαγητό που έχει μαγειρευτεί ειδικά για αυτήν.
Στο προφίλ της στο Twitter, η Σουπέτ δηλώνει διάσημη καλλονή που αρνείται να φάει από το πάτωμα και τονίζει ότι «οι υπηρέτριές μου με κακομαθαίνουν και ικανοποιούν κάθε μου ανάγκη. Είμαι η Σουπέτ Λάγκερφελντ και είμαι μια παραχαϊδεμένη γατούλα».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Επσταϊν – Γαλλία: Η εισαγγελία ξεκινά έρευνα σε βάρος του πρώην υπουργού πολιτισμού Τζακ Λανγκ
- Στου Ζωγράφου κάποιον βρήκε & έδωσε χρήματα και κινητό στη Λόρα είπε ο δικηγόρος της οικογένειας της
- Θεσσαλονίκη: Βόμβες μολότοφ και επεισόδια στο κέντρο μεταξύ κουκουλοφόρων και ΜΑΤ
- Η Ταϊβάν ζητά παράταση από τις ΗΠΑ για την παράδοση όπλων που δεν έχει αποπληρώσει
- Ιράν: Ο Τραμπ υπογράφει διάταγμα με απειλή δασμών σε χώρες που συναλλάσσονται με την Ισλαμική Δημοκρατία
- «Πιστεύουν ότι η Λόρα κινδυνεύει & ζητούν από τις γερμανικές Αρχές να την βρουν» λέει ο δικηγόρος της οικογένειας






