Υπνωτισμένος παρουσιάστηκε ο Ρότζερ Φέντερερ στην αρχή της αναμέτρησής του με τον Ζουλιάν Μπενετό για τον γ’ γύρο του Roland Garros, βρέθηκε να χάνει με 2-0 γκέιμ, αλλά στη συνέχεια «αφυπνίστηκε» και έφτασε στη νίκη με 6-3, 6-4, 7-5.

Ο Ελβετός πήρε το εισιτήριο για τον 4ο γύρο, όπου θα αντιμετωπίσει τον επίσης Γάλλο, τον Ζιλ Σιμόν, ο οποίος απέκλεισε με 3-2 σετ τον Σαμ Κέρεϊ.

Συγκλονιστικός ήταν ο αγώνας του Γκαέλ Μονφίς με τον Τόμι Ρομπρέδο. Ο Γάλλος πήρε τα δύο πρώτα σετ, έφτασε δύο φορές σε match point στο 4ο σετ, αλλά τελικά ηττήθηκε με 6-2, 7-6, 2-6, 6-7, 2-6.

Ο Γιάνκο Τιπσάρεβιτς απέκλεισε τελικά τον Φερνάντο Βερδάσκο και προκρίθηκε στον 3ο γύρο, ενώ σπουδαία ήταν η αμερικανική μονομαχία μεταξύ του Ράιαν Χάρισον και του Τζον Ίσνερ, με τον δεύτερο να πετυχαίνει τελικά την πλήρη ανατροπή.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ