Kαθηγήτρια στην Ιταλία «στόλισε» μαθητή επειδή φόραγε μπλούζα με τον Μπερλουσκόνι
Ιταλίδα καθηγήτρια επέπληξε μαθητή λυκείου επειδή φορούσε στο σχολείο ένα μπλουζάκι που απεικόνιζε τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι και τον υποχρέωσε να το φορέσει ανάποδα. Οι γονείς του μαθητή, όπως αναφέρει η εφημερίδα Il Giornale, κατέθεσαν μήνυση κατά της καθηγήτριας, υποστηρίζοντας ότι είπε στον μαθητή: «Να πάτε να πνιγείτε, και εσύ κι ο Μπερλουσκόνι. Θα σας σκότωνα και τους δύο.»
Ιταλίδα καθηγήτρια επέπληξε μαθητή λυκείου επειδή φορούσε στο σχολείο ένα μπλουζάκι που απεικόνιζε τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι και τον υποχρέωσε να το φορέσει ανάποδα.
Οι γονείς του μαθητή, όπως αναφέρει η εφημερίδα Il Giornale, κατέθεσαν μήνυση κατά της καθηγήτριας, υποστηρίζοντας ότι είπε στον μαθητή: «Να πάτε να πνιγείτε, και εσύ κι ο Μπερλουσκόνι. Θα σας σκότωνα και τους δύο.»
Ο διευθυντής του σχολείου διαβεβαίωσε την εφημερίδα ότι θα επιβληθεί πρόστιμο στην καθηγήτρια για τη συμπεριφορά της.
Στο δημοσίευμα υποστηρίζεται ότι το παιδί υπέστη ψυχολογικά τραύματα και θέλει να αλλάξει σχολείο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό
- Κοινό πόρισμα ΣΥΡΙΖΑ – Νέας Αριστεράς: Επιβεβλημένη η σύσταση προανακριτικής, γαλάζιο σκάνδαλο ο ΟΠΕΚΕΠΕ
- Το βόλεϊ πεθαίνει, ζήτω το βόλεϊ
- ΤτΕ: Άνοδος στις ταξιδιωτικές εισπράξεις τον Δεκέμβριο του 2025
- Πώς θα παραμείνουν ασφαλιστικά «καλυμμένοι» οι αγρότες [πίνακας]
- Πούτιν: Οι εχθροί της Ρωσίας γνωρίζουν πώς θα καταλήξει η κατάσταση αν χρησιμοποιήσουν πυρηνικά εναντίον μας
- Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών και Σύνδεσμος Δήμων συνεργάζονται για την προστασία του Υμηττού




