Έλεγχος ντόπινγκ και «τυφώνας» στην προπόνηση του ΠΑΟ
Από αιφνιδιαστικό αντιντόπινγκ κοντρόλ πέρασαν την Κυριακή οι Κώστας Τσαρτσαρής και Ρόκο Λένι Ούκιτς. Η WADA είχε αποφασίσει να κάνει μια… επίσκεψη στο ΟΑΚΑ και τους δύο παίκτες να καλούνται για να δώσουν δείγμα.
Στο «πράσινο» στρατόπεδο η προσοχή έχει πέσει –πλέον- στο ελληνικό πρωτάθλημα, αρχής γενομένης από το ματς με τον Κολοσσό Ρόδου την Μεγάλη Τρίτη. Ο Αργύρης Πεδουλάκης δεν έχει κανένα πρόβλημα τραυματισμού κι έχει τους πάντες στην διάθεσή του, με το «τριφύλλι» να στοχεύει στην επιστροφή στις νίκες.
Κατά τα άλλα, δεν ήταν μόνο η WADA που επισκέφτηκε το ΟΑΚΑ και αυτό γιατί μέρος της προπόνησης παρακολούθησε και ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, ο οποίος δεν μπορεί να αποχωριστεί την αγαπημένη του συνήθεια.
Ειδικά, τώρα στα δύσκολα, μετά τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό, ο «τυφώνας», όπως τον αποκαλούν οι φίλοι της ομάδας, θεώρησε ότι πρέπει να δώσει το «παρών» στην προπόνηση για να εμψυχώσει τους παίκτες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Οι ΗΠΑ στέλνουν κι άλλους πεζοναύτες στη Μέση Ανατολή, πυροδοτώντας εκτιμήσεις για κατάληψη του νησιού Χαργκ
- Εναντίον του πολέμου στο Ιράν οι δυτικές κοινωνίες – Τι δείχνουν οι δημοσκοπήσεις σε ΗΠΑ και Ευρώπη
- Χειρουργήθηκε για αφαίρεση όγκου ο δήμαρχος Αγίου Ευστρατίου – Αισιοδοξία για την υγεία του
- Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη γνωστός tiktoker bodybuilder – Η έφοδος της ΕΛ.ΑΣ. στο γυμναστήριό του για αναβολικά
- Σε κακή κατάσταση η Σβίατεκ: «Δεν έχω νιώσει έτσι εδώ και πέντε χρόνια…»
- Ψαλιδίζει τον πήχη της ανάπτυξης η Τράπεζα της Ελλάδος – Οι πρώτες ανησυχίες λόγω πολέμου




