Πακέτο γεμάτο σάντουιτς με… ποντικοφάρμακο «δώρο» σε εταιρεία
Εσπευσμένα στο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν τουλάχιστον 20 υπάλληλοι γερμανικής εταιρείας που έφαγαν σάντουιτς, πιθανότατα με ποντικοφάρμακο, τα οποία βρήκαν σε πακέτο στο κατώφλι της επιχείρησης με την επιγραφή «δώρο». Ένας από τους υπαλλήλους παρατήρησε μία περίεργη ουσία στο σάντουιτς που έτρωγε. Αμέσως κλήθηκαν ασθενοφόρα που μετέφεραν τους εργαζόμενους στο νοσοκομείο. Δείγματα από τα σάντουιτς έχουν σταλεί στα εργαστήρια για αναλύσεις.
Εσπευσμένα στο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν τουλάχιστον 20 υπάλληλοι γερμανικής εταιρείας που έφαγαν σάντουιτς, πιθανότατα με ποντικοφάρμακο, τα οποία βρήκαν σε πακέτο στο κατώφλι της επιχείρησης με την επιγραφή «δώρο».
Σύμφωνα με την αστυνομία, οι υπάλληλοι της εταιρείας με εξαρτήματα αυτοκινήτου στη βορειοδυτική πόλη του Στέινφελντ της Γερμανίας έτρωγαν τα σάντουιτς, όταν ένας από αυτούς παρατήρησε μία παράξενη ουσία.
Αμέσως κάλεσαν ασθενοφόρα και μεταφέρθηκαν επειγόντως στο νοσοκομείο.
Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, τα σάντουιτς πιθανότατα περιείχαν ποντικοφάρμακο.
Η αστυνομία αναφέρει ότι οι υπάλληλοι μεταφέρθηκαν για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο, καθώς κανείς τους δεν έχει παρουσιάσει συμπτώματα δηλητηρίασης, αλλά παραμένουν υπό παρακολούθηση.
«Δεν πιστεύουμε ότι η ποσότητα του δηλητηρίου που χρησιμοποιήθηκε θα ήταν θανατηφόρα, αλλά θα μπορούσε να προκαλέσει σοβαρή ασθένεια» τόνισε εκπρόσωπος της αστυνομίας.
Η εταιρεία και η ταυτότητα των υπαλλήλων δεν έχει αποκαλυφθεί, ενώ ακόμη δεν έχουν εντοπιστεί ποιοι άφησαν αυτό το «δώρο» έξω από την εταιρεία.
Δείγματα από τα σάντουιτς έχουν σταλεί στα εργαστήρια για αναλύσεις.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πιο ζόρικα δεν γίνεται για τον Χάου
- Το Ιράν ανακοίνωσε ότι υποδομές νερού και ενέργειας υπέστησαν σοβαρές ζημιές
- Πώς μπορεί να εξακριβωθεί εάν ένας πίνακας είναι αληθινός – Η αλλαγή στο νόμο για τα πλαστά έργα τέχνης
- Μπαρτσελόνα – Βαγιεκάνο 1-0: Στο +7 οι Καταλανοί με Αραούχο
- Δημοσκόπηση: 6 στους 10 Αμερικανούς αποδοκιμάζουν τον πόλεμο στο Ιράν
- Super Leauge 2: Με «τριάρα» πανηγύρισε ο Ηρακλής στη φιέστα ανόδου (3-1)







