Τις πύλες του άνοιξε μετά από 10 χρόνια το Rijksmuseum στο Άμστερνταμ
Τις πύλες του, μετά από δεκαετή ανακαίνιση, άνοιξε το Σάββατο το Rijksmuseum του Άμστερνταμ. Ένας από τους θησαυρούς του Μουσείου είναι και η «Νυχτερινή Περιπολία» του Ρέμπραντ. Το Σάββατο, πρώτη ημέρα επαναλειτουργίας του Μουσείου, η είσοδος θα είναι ελεύθερη και το Μουσείο θα παραμείνει ανοιχτό μέχρι τα μεσάνυχτα.
Τις πύλες του, μετά από δεκαετή ανακαίνιση, άνοιξε το Σάββατο το Rijksmuseum του Άμστερνταμ. Ένας από τους θησαυρούς του Μουσείου είναι και η «Νυχτερινή Περιπολία» του Ρέμπραντ.
Το Σάββατο, πρώτη ημέρα επαναλειτουργίας του Μουσείου, η είσοδος θα είναι ελεύθερη και το Μουσείο θα παραμείνει ανοιχτό μέχρι τα μεσάνυχτα.
Χιλιάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν έξω από το Μουσείο για να παρακολουθήσουν τα εγκαίνια, καθώς η βασίλισσα Βεατρίκη έδινε το σύνθημα για τη ρίψη των πυροτεχνημάτων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- H ληστεία που έκανε διάσημη τη «Μόνα Λίζα» γίνεται μιούζικαλ
- Νορβηγία: 14χρονος έκλεψε λεωφορείο και το οδήγησε 200 χιλιόμετρα φτάνοντας στη Σουηδία
- Τσιτσιπάς: «Να χτίσω ένα νικηφόρο σερί και να επιστρέψω εκεί που ανήκω»
- Ο Βιθέντε Ιμπόρα έκανε το ντεμπούτο του ως πρώτος προπονητής
- Οι Αθώοι: Πάθη και ζήλιες
- «Ψαλίδι» στην ανάπτυξη και άνοδο του πληθωρισμού βλέπει το ΔΝΤ για την Ελλάδα



