Με μοναδικό στόχο το 1-1 ο ΠΑΟ στη Βαρκελώνη
Την μοναδική πλέον ευκαιρία να έρθει στην Αθήνα με πλεονέκτημα έδρας θέλει να εκμεταλλευτεί ο Παναθηναϊκός στο Παλάου Μπλαουκγράνα. Η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη αντιμετωπίζει τη Μπαρτσελόνα στο δεύτερο μεταξύ τους ματς στα πλέι οφ (21:45, Novasports 2) της Ευρωλίγκα. Με διαφορετική ψυχολογία και σίγουρα επηρρεασμένοι από την εξέλιξη του πρώτου ματς (ήττα στην παράταση, λάθη διαιτησίας) οι «πράσινοι» ελπίζουν να ισοφαρίσουν σε 1-1, απλά βελτιώνοντας μερικά στοιχεία του αγώνα της περασμένης Τρίτης. Live από το sports.in.gr
Την μοναδική πλέον ευκαιρία να έρθει στην Αθήνα με πλεονέκτημα έδρας θέλει να εκμεταλλευτεί ο Παναθηναϊκός στο Παλάου Μπλαουκγράνα. Η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη αντιμετωπίζει τη Μπαρτσελόνα στο δεύτερο μεταξύ τους ματς στα πλέι οφ (21:45, Novasports 2) της Ευρωλίγκα.
Με διαφορετική ψυχολογία και σίγουρα επηρρεασμένοι από την εξέλιξη του πρώτου ματς (ήττα στην παράταση, λάθη διαιτησίας) οι «πράσινοι» ελπίζουν να ισοφαρίσουν σε 1-1, απλά βελτιώνοντας μερικά στοιχεία του αγώνα της περασμένης Τρίτης.
Οι «πράσινοι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους χωρίς αγωνιστικά προβλήματα με τον Αργύρη Πεδουλάκη να έχει στην διάθεσή του όλα του τα «όπλα».
Την αναμέτρηση θα διευθύνουν ο Ουκρανός κ. Μπόρις Ρίζικ, ο Γάλλος κ. Εντί Βιατόρ και ο Ιταλός κ. Καρμέλο Πατέρνικο.
* Αξίζει να αναφερθεί ότι πριν από ακριβώς 17 χρόνια, σαν σήμερα, 11 Απριλίου, ο Παναθηναϊκός κατακτούσε το πρώτο από τα έξι συνολικά Ευρωπαϊκά του τρόπαια, στο Παρίσι. Μετά από έναν συγκλονιστικό σε εξέλιξη αγώνα, η ομάδα του Μπόζινταρ Μάλκοβιτς, επικρατούσε στον τελικό της Μπαρτσελόνα με 67-66, έχοντας στις τάξεις της στον Ντομινίκ Γουίλκινς.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Greece Tourism Revenue Surges in Q1 as Visitor Numbers Jump
- Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός ρίχνονται στη «μάχη» των τελικών
- Κρήτη: Πώς δρούσε το κύκλωμα με τις παράνομες επιδοτήσεις 3 εκατ. ευρώ από τον ΟΠΕΚΕΠΕ
- Πού θα γίνει το Final Four 2027 – Όλα τα δεδομένα για Άμπου Ντάμπι και… «Roig Arena»
- Σε αυτόν τον τόπο, το νερό έχει όνομα. ΖΑΓΟΡΙ
- Οι διάσημες στρέφονται στο OnlyFans; Η Τρίσια Χέλφερ πάντως, ναι


