Ατομικό πρόγραμμα για Μανιάτη και Παπαδόπουλο
Την πρώτη προπόνηση της νέας εβδομάδας έκαναν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, που στρέφουν σιγά-σιγά την προσοχή τους στο κλασικό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, την ερχόμενη Κυριακή στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης». Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν και πάλι οι Μανιάτης και Παπαδόπουλος, που δεν έχουν ξεπεράσει ακόμη τα προβλήματα που τους ταλαιπώρησαν την περασμένη εβδομάδα.
Την πρώτη προπόνηση της νέας εβδομάδας έκαναν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, που στρέφουν σιγά-σιγά την προσοχή τους στο κλασικό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, την ερχόμενη Κυριακή στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης».
Όσοι αγωνίστηκαν στα Χανιά απέναντι στον Πλατανιά έκαναν αποθεραπεία, ενώ από τους υπόλοιπους ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν και πάλι οι Μανιάτης και Παπαδόπουλος, που δεν έχουν ξεπεράσει ακόμη τα προβλήματα που τους ταλαιπώρησαν την περασμένη εβδομάδα.
Αντίθετα, κανονικά προπονήθηκε ο Πάντελιτς, ενώ ο Ντιακιτέ ένιωσε ενοχλήσεις στον δεξιό προσαγωγό και έμεινε εκτός προγράμματος. Αύριο, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ρεπό και επιστρέφουν στις προπονήσεις την Τετάρτη το πρωί, οπότε και θα αρχίσουν ουσιαστικά την προετοιμασία τους για το ντέρμπι.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- «Η ψυχή μου μού ζήτησε να το κάνω»: Ο ήρωας του Μπόνταϊ μιλά για τις δραματικές στιγμές της επίθεσης
- Ελληνική Κουζίνα: Το πρώτο τεύχος του 2026 έρχεται την Κυριακή μαζί με το ΒΗΜΑ
- Ψάχνεται για μεταγραφή ο Αρτέτα: «Χρειαζόμαστε 24-25 παίκτες κι έχουμε πολλούς τραυματίες»
- Έργο οδικής ασφάλειας στην Ε.Ο. Άμφισσας – Δελφών
- Με περιφράξεις προσπαθεί ο δήμος Ηρακλείου να προστατεύσει τον δημόσιο χώρο από τις αυτοσχέδιες χωματερές
- Νέα στοιχεία φέρνουν το σύμπαν πιο κοντά στη «Μεγάλη Σύνθλιψη» – Οι τελευταίες αναλύσεις για τη σκοτεινή ενέργεια

