Άστεγος κέρδισε το λαχείο, αλλά o δρόμος είναι γλυκός
Η τύχη χαμογέλασε στον Ντένις Μαχούριν, που είναι άστεγος από το 1978. Παρά το γεγονός, όμως, ότι κέρδισε σε λαχείο 50.000 δολάρια εκείνος αρνείται να εγκαταλείψει το δρόμο και θέλει να συνεχίσει να ζει στη σκηνή του. Όπως είπε ο ίδιος, τα χρήματα που κέρδισε θα τα χρησιμοποιήσει για να φτιάξει τα δόντια του, να επισκεφθεί το γιο του και κάποια θα τα βάλει στην άκρη για ώρα ανάγκης.
Η τύχη χαμογέλασε στον Ντένις Μαχούριν, που είναι άστεγος από το 1978. Παρά το γεγονός, όμως, ότι κέρδισε σε λαχείο 50.000 δολάρια εκείνος αρνείται να εγκαταλείψει το δρόμο και θέλει να συνεχίσει να ζει στη σκηνή του.
Όπως είπε ο ίδιος, τα χρήματα που κέρδισε θα τα χρησιμοποιήσει για να φτιάξει τα δόντια του, να επισκεφθεί το γιο του και κάποια θα τα βάλει στην άκρη για ώρα ανάγκης.
Σκέφτεται, ακόμη, να ανακαινίσει τη σκηνή του, λέγοντας ότι είναι πολύ ευτυχισμένος που ζει στη φύση και ότι δεν θέλει να αγοράσει και να μείνει σε ένα κανονικό σπίτι.
Θα δώσει, επίσης, από 100 δολάρια σε άλλους άστεγους που γνωρίζει, ενώ δεν αποκλείει να βοηθήσει κι άλλους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,Reuters
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Το «μαύρο κουτί» της νέας τραγωδίας
- Στη Γερμανία το πιο γερασμένο εργατικό δυναμικό στην Ευρωζώνη
- Οι ευρωπαϊκοί δορυφόροι σε κίνδυνο υποκλοπών από τη Ρωσία
- Μάντσεστερ Σίτι – Νιούκαστλ 3-1: Οι «Πολίτες» αντίπαλοι της Άρσεναλ στον τελικό του League Cup
- Το Συμβούλιο της Ευρώπης αποφάσισε την χρηματοδότηση της Ουκρανίας με την διαδικασία της ενισχυμένης συνεργασίας
- Μπενίτεθ: «Δεν μπορώ να πιστέψω πώς έγινε αυτό το πέναλτι – Δεν πρέπει να τα παρατήσουμε»








