Στο πόδι η Λάρισα για τον απεγκλωβισμό περιστεριού
Ολόκληρη επιχείρηση με τη συμμετοχή Πυροσβεστικής και Αστυνομίας στήθηκε στη Λάρισα προκειμένου να απεγκλωβιστεί ένα περιστέρι που είχε παγιδευτεί σε κρεμαστό φανάρι. Στα πόδια του περιστεριού είχαν μπλεχτεί σχοινιά με αποτέλεσμα να το καθηλώσουν εκεί και να μην μπορεί να φύγει. Μέχρι να ολοκληρωθεί η επιχείρηση διάσωσης δημιουργήθηκε κυκλοφοριακό κομφούζιο στο κέντρο της πόλης.
Ολόκληρη επιχείρηση με τη συμμετοχή Πυροσβεστικής και Αστυνομίας στήθηκε στη Λάρισα προκειμένου να απεγκλωβιστεί ένα περιστέρι που είχε παγιδευτεί σε κρεμαστό φανάρι.
Στα πόδια του περιστεριού είχαν μπλεχτεί σχοινιά με αποτέλεσμα να το καθηλώσουν εκεί και να μην μπορεί να φύγει.
Τις αγωνιώδεις προσπάθειες του περιστεριού να απεγκλωβιστεί αντιλήφθηκαν πολίτες οι οποίοι και ειδοποίησαν την Πυροσβεστική.
Ωστόσο η σκάλα που έφερε το ειδικό κλιμακοφόρο όχημα δεν λειτούργησε και έτσι οι πυροσβέστες τοποθέτησαν πάνω στο καλάθι του κλιμακοφόρου μία κοινή σκάλα που έφεραν περίοικοι, προκειμένου να φτάσουν το σημείο και να σώσουν το περιστέρι.
Μέχρι να ολοκληρωθεί η επιχείρηση διάσωσης δημιουργήθηκε κυκλοφοριακό κομφούζιο στο κέντρο της πόλης, αφού η κυκλοφορία είχε σταματήσει από την αστυνομία, ώστε να μπορέσουν οι πυροσβέστες να προχωρήσουν στον απεγκλωβισμό.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Πόσες ώρες ύπνου χρειαζόμαστε πραγματικά – Αρκούν 8 ώρες;
- Αντίστροφη μέτρηση για το δώρο Χριστουγέννων – Πότε θα πληρωθεί
- Κίνδυνος απάτης με email από το υπουργείο Ανάπτυξης
- Ανισότητα: Ζούμε στην εποχή που μόλις το 0,001% κατέχει τριπλάσιο πλούτο από το φτωχότερο μισό της ανθρωπότητας
- Ο Αντετοκούνμπο μίλησε για το αβέβαιο μέλλον του στους Μπακς…
- Υπάρχει ζωή χωρίς social media; Όλος ο κόσμος παρακολουθεί τα παιδιά της Αυστραλίας





