«Τρελό» φορτηγό διέσχισε δέκα χιλιόμετρα με τον οδηγό αναίσθητο
Ένα φορτηγό 40 τόνων διέσχισε δέκα χιλιόμετρα σε πολυσύχναστο αυτοκινητόδρομο της νοτιοδυτικής Γερμανίας με τον οδηγό αναίσθητο στο τιμόνι του, χωρίς ευτυχώς να προκληθούν τραυματισμοί και ζημιές.
Ένα φορτηγό 40 τόνων διέσχισε δέκα χιλιόμετρα σε πολυσύχναστο αυτοκινητόδρομο της νοτιοδυτικής Γερμανίας με τον οδηγό αναίσθητο στο τιμόνι του, χωρίς ευτυχώς να προκληθούν τραυματισμοί και ζημιές.
Το φορτηγό προσέκρουσε αρκετές φορές στη διαχωριστική νησίδα και συνέχιζε ακυβέρνητο επί ώρα, αφήνοντας πίσω του αναστάτωση και συντρίμμια, ώσπου κατέληξε σε ανάχωμα στην άκρη του δρόμου.
Η αστυνομία δήλωσε ότι ο 48χρονος τσέχος που βρίσκονταν στο τιμόνι του οχήματος έπεσε αναίσθητος, χωρίς να δώσει περαιτέρω εξηγήσεις. Ο οδηγός νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση, όχι από τραυματισμό, αλλά πιθανώς εξαιτίας καρδιακής παθήσεως.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ίλιον: Συνελήφθη αστυνομικός μετά την καταγγελία για βία σε 13χρονο μαθητή που αποκάλυψε το in
- Στα άκρα οι σχέσεις Σαλάχ – Σλοτ: «Δεν μπορούν να συνυπάρξουν»
- Ο Αντόνιο Κόστα απαντά στον Τραμπ: «Η απειλή πολιτικής παρέμβασης στην ΕΕ είναι απαράδεκτη»
- Λάδι στη φωτιά από την κυβέρνηση – Αντιμέτωποι με κατηγορίες για «εγκληματική οργάνωση» αγρότες από την Κρήτη
- Ο Σάββας Παντελίδης αναλαμβάνει την ΑΕΛ Novibet
- ΕΦΕΤ: Ανακαλεί κατεψυγμένο μπιφτέκι λόγω σαλμονέλας







